ZBORUL MH370 – Sateliţii tailandezi au identificat o zonă cu multiple obiecte dispersate pe o suprafaţă de 450 de kilometri

Imagini satelit Thailanda GISTDAImagini surprinse din satelit, furnizate, joi, de Agenţia pentru Dezvoltare a Tehnologiei Spaţiale şi Geo Informatică din Tailanda (GISTDA), arată o serie de obiecte care plutesc în Oceanul Indian, informează Xinhua.
Satelitul tailandez a detectat obiecte care se întind pe o suprafață de 450 de kilometri patraţi în Oceanul Indian, la o distanţă de aproximativ 2.700 de kilometri de localitatea australiană Perth. Se presupune că obiectele plutitoare ar putea avea legătură cu dispariţia avionului Malaysia Airlines cu zborul MH370.

Controverse cursa aviatica Koala Lumpur - Beijing 3Un avion al Companiei aeriene din Malaezia, care zbura pe direcția Kuala Lumpur – Beijing, având la bord 239 de persoane, a pierdut, sâmbătă dimineaţa, contactul cu turnul de control. Compania aeriană malaeziană a anunțat că avionul Boeing 777-200, cu număr de zbor MH370, a decolat la data de 8 martie, la ora 00:40, de pe aeroportul din Kuala Lumpur, fiind așteptat să aterizeze la Beijing, la 06:30. În lista pasagerilor aflați în cursa aviatică MH370, dispărută de pe radare în dimineața zilei de sâmbătă, se aflau 154 de chinezi, 38 de malaezieni, 7 indonezieni, 6 australieni, 5 indieni, 4 americani, 3 francezi, 2 neozeelendezi, 2 ucrainieni, 2 canadieni și câte un rus, italian, olandez și austriac.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în China, Din presa chineză, ZBORUL MH370. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.