Primii tripleţi de urs panda uriaş au marcat 184 de zile

Primii tripleti de urs panda supravietuitori la nastere 0Sursa: XINHUA
Cei trei pui de urs panda gigant, primii tripleţi care au supravieţuit după naştere, au împlinit, duminică, 184 de zile. Consideraţi un fenomen şi o dovadă a nivelului de dezvoltare a centrelor de protecţie a urşilor panda din China, cei trei au fost prezentaţi publicului.
Femela Juxiao a născut cei tripleţii la 29 iulie 2014, în Parcul „Chimelong Safari” din Guangzhou. În prezent, la nivel mondial trăiesc 1.600 de urşi panda uriaşi, aflaţi în libertate, aţi 397 aflându-se în centre de protecţie şi reproducţie.
În urma unui sistem de selecţie care a acumulat peste un milion de propuneri, cei trei pui au primit numele „Meng Meng” (frumuşica), „Shuai Shuai” (frumosul) și „Ku Ku” (varianta chineză pentru Cool).Primii tripleti de urs panda supravietuitori la nastere 5 Primii tripleti de urs panda supravietuitori la nastere 4 Primii tripleti de urs panda supravietuitori la nastere 3 Primii tripleti de urs panda supravietuitori la nastere 2 Primii tripleti de urs panda supravietuitori la nastere 1REFERINŢE >>>
Tripleţi de urs Panda născuţi la Guangzhou
Primul pui de Panda din anul 2014 s-a născut la Sichuan
China oferă cel mai distractiv loc de muncă, la baza urşilor panda din Sichuan
Prima reîntâlnire dintre un pui de urs panda şi mamă
China a lansat canalul online “Panda TV”
Primii urşi panda uriaş din Marea Britanie au fost prezentaţi publicului
La Chengdu trăiesc 108 urşi panda
Cel mai bătrân panda din lume a murit la 34 de ani

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în China, Din presa chineză, Înţelege China, Ursul Panda, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.