Mihaela Noroc, românca fotograf care face înconjurul lumii cu „Atlasul frumuseții”

Atlasul frumusetii, Mihaela Noroc 1Mihaela Noroc in presa chineza, martie 2015„Atlasul frumuseții” realizat de Mihaela Noroc (29 ani) este evidențiat în presa chineză, zecile de fotografii în care este reflectată frumusețea femeilor din întreaga lume atrăgând atenția editorilor.
„Suntem prea rigizi pentru a defini frumusețea, însă lumea are propria frumusețe unică şi călătoresc în întreaga lume pentru a o găsi”, susține artista fotograf care surprinde întreaga lume cu „Atlasul frumuseții”, proiect realizat cu eforturi și din economii personale. Călătorind în 37 de țări, din Europa în American de Nord, din America de Sud în Asia, din țările arabe în Australia, Mihaela Noroc prezintă diversitatea frumuseţii feminine așa cum a întâlnit-o pe stradă. Toate imaginile AICIAtlasul frumusetii, Mihaela Noroc 2Atlasul frumusetii, Mihaela Noroc 3 Atlasul frumusetii, Mihaela Noroc 4 Atlasul frumusetii, Mihaela Noroc 5 Atlasul frumusetii, Mihaela Noroc 6 Atlasul frumusetii, Mihaela Noroc 7

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în De departe ... România, Din presa chineză, Fotografii de poveste, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.