BEIJING – Pod rutier cu opt benzi înlocuit în 30 de ore

Pod rutier cu opt benzi 1Administraţia drumurilor din Beijing a reuşit să înlocuiască un pod rutier cu opt benzi într-un timp record. Demontarea, înlocuirea şi refacerea căii rutiere au fost realizate în 30 de ore. (Sursa: China Daily, Xinhua)

Cea mai mare provocare a lucrărilor la Podul Sanyuanqiao, care asigură joncţiunea spre Aeroportul Capital, a fost constituită de înlocuirea structurii supraterane cu o greutate de 1.300 de tone, muncitorii având misiunea de a-l demonta şi înlocui cu o structură din oţel şi prefabricate.Pod rutier cu opt benzi 2

Planificat iniţial să dureze 24 de ore, lucrările au fost încheiate în 30 de ore, dată fiind prelungirea procesului de demontare, informaţie transmisă beijinghezilor prin intermediul a câtorva milioane de mesaje mobile. Întrerupt vineri seara, traficul în zonă a fost reluat duminică dimineaţa, la ora 5.
Lucrările de înlocuire a podului au costat 39 milioane yuani (aproximativ 6,1 milioane USD.Pod rutier cu opt benzi 3Pod rutier cu opt benzi 4Pod rutier cu opt benzi 5Pod rutier cu opt benzi 6Pod rutier cu opt benzi 7

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în China, Din presa chineză, Înţelege China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la BEIJING – Pod rutier cu opt benzi înlocuit în 30 de ore

  1. creve spune:

    https://www.youtube.com/watch?v=vz_j_BEkVCQ Aici video dar pare că au fost 43 de ore și nu 30.

  2. andrei.. spune:

    o filmare video ? gasim pe undeva?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.