SURPRIZĂ! „Pas cu Pas” lansat în … absență. Volumul va apărea în China în toamnă

Klaus Iohannis Pas cu Pas_Traducere China dantomozeiroDeși era așteptat să fie lansat în cadrul Târgului Internaţional de Carte din Beijing, volumul „Pas cu Pas” semnat de Klaus Iohannis a fost prezentat joi în absența variantei în limba chineză care, probabil, va apărea în toamnă. (Foto: copertă de lucru)

Reprezentanții Institutului Cultural Român din Beijing, ai Editurii Curtea Veche și ai administrației prezidențiale, prezenți la evenimentul programat în cadrul celui mai mare târg internațional de carte din China, au vorbit având în față varianta în limba română.

Potrivit celor direct implicați în proiect, ediția în limba chineză este posibil să apară în toamna acestui an, o situație care, din nou, pune ICR într-o postură extrem de ciudată, câtă vreme lucrarea a fost anunțată și introdusă în programul oficial al evenimentelor.
Cu aproximație, despre „Pas cu Pas” s-a vorbit la Beijing 20 de minute … cu tot cu traducerea în limba chineză și limba română.

“Pas cu pas”, tradusă şi pregătită de tipar în China

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în China, De departe ... România, Din arhive, Înţelege China, Români în China, România, România - China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la SURPRIZĂ! „Pas cu Pas” lansat în … absență. Volumul va apărea în China în toamnă

  1. Rasvan Roceanu spune:

    Chinezii n-au decat sa invete romaneste daca vor sa citeasca marile opere ale gandirii politice mondiale!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.