Liiceanu vs. Toader – Adevărul mincinos şi minciuna adevărată!

Mistificarea pesedistaMinciunile lui Liiceanu exprimă exact situaţia de fapt din România, în timp ce argumentele lui Tudorel Toader au fost o minciună de la cap la coadă, deşi nu a rostit niciun neadevăr.

Iată o traducerea în limba română a gândurilor exprimate în „Revista 22” de Cristian Câmpeanu (foto): „Situaţia de fapt din România este exact cum a descris-o Gabriel Liiceanu în discursul de la Bruxelles, în pofida erorii pe care a comis-o, în vreme ce situaţia descrisă de Tudorel Toader a fost o minciună de la cap la coadă, deşi nu a rostit nicio propoziţie falsă. Cât despre Dragnea, mistificarea este a doua lui natură.”

Liiceanu confirmă mitomania și tulburările de memorie

Toţi cei care nu acceptăm minciuna oficială drept „eroare”, suntem automat mecanisme în „malaxorul mistificării pesediste„, argumentează Cristian Câmpeanu. Pentru că, cine îl „atacă” pe Liiceanu este automat pesedist, adică un nealiniat la cercul literar-artistic-scenografic despre ce buni şi frumoşi suntem noi între noi, cu ai noştri.

Observ în treacăt că PSD a „evoluat” de la minciuna brutală aruncată în obraz marca Ponta la mistificarea onctuoasă de miliţian care înscenează infracţiuni victimelor cu aparenţa de autoritate binevoitoare care nu vrea decât să ajute” … spune Câmpeanu, care dacă ar fi înţeles corect realitatea evenimentului de la Bruxelles (despre care a scris) ar fi trebuit să înlocuiască PSD cu Liiceanu, iar pe Ponta cu Macovei. Abia atunci ar fi fost corect în faţa evidenţelor şi probelor, singurele care ar trebui să conteze în „situaţia de fapt din România”.

Liiceanu – De la teorie, la practica “falsului intenţionat”: MINCIUNA!

Dar, dacă cei care observăm argumentele grosolan mincinoase şi neasumate post-factum de Liiceanu nu suntem pesedişti, domnule Câmpeanu? Ce ne facem în faţa realităţii care ne arată că PSD şi cei pe care îi susţineţi/cauţionaţi sunt IDENTICI până la similitudine cromozomială? Adică nu fac decât să lupte pentru accederea efemeră la putere, fiecare având metode, susţinători şi aliaţi mistico-fanatici, însă niciodată o grijă reală pentru România şi români!
Vezi Filozoful Gabriel Liiceanu în malaxorul mistificării pesediste, Cristian Câmpeanu/Revista 22

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, Din presa românească, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.