USR, al treilea partid al României, are …1.829 de membri!

Înţelegeţi ridicolul reprezentării politice? Adică, avem 43 de useriști pentru fiecare județ (inclusiv capitala București) sau 22 la nivelul fiecărui municipiu, sau aproape 7 pentru fiecare oraș, sau … 0,68 pentru fiecare comună?

Înţelegeţi că oamenii ăştia, născuţi în familii cu mamă şi tată, au ajuns să îşi renege rădăcinile doar pentru că au impresia că cineva le fură libertatea? Şi mai este ceva. Cristian Ghinea (foto) devine noul Nicuşor Dan, însă unul mult mai dispus să calce în picioare demnitatea şi morala României!

Referendumul intern derulat de Uniunea Salvați România (USR) a avut ca rezultat respingerea familiei tradiţionale.

Membrii USR resping propunerea constituțională privind redefinirea familiei, formată din bărbat și femeie, „dovedind astfel că susține și apără libertățile și viitorul românilor” … de a avea doi taţi sau două mame în cadrul aceluiaş cuplu.

Victoria clamată de Cristian Ghinea, lider al Platformei liberale din interiorul USR, scoate în evidenţă un aspect extrem de important şi anume că partidul care are aproape 10% în Parlamentul României are …1.829 de membri, din care 1.453 activi.

Comportamentul agresiv pro-european, pro-NATO, pro-orice vine din exterior, dar anti-guvernarea de la Bucureşti câtă vreme ei nu se află la putere, nu mai este o noutate atunci când vorbim de Uniunea Salvați România. Din multe puncte de vedere, useriştii de azi sunt aidoma bolşevicilor. Scopul le ţine loc de scuze pentru mijloace şi metode.

Pentru cine a uitat, rezultatele alegerilor din noiembrie 2016 au fost următoarele, alăturat având şi numărul de mandate pe partide (vezi grafice).

Camera Deputaților:

PSD – 45,47%, 154 mandate
PNL – 20,04%, 69 mandate
USR – 8,87%, 30 mandate
UDMR – 6,18%, 21 mandate
ALDE – 5,62%, 20 mandate
PMP – 5,34%, 18 mandate

Senat:

PSD – 45,67%, 67 mandate
PNL – 20,41%, 39 mandate
USR – 8,92%, 13 mandate
UDMR – 6,24%, 9 mandate
ALDE – 6%, 9 mandate
PMP – 5,65%, 8 mandate

Cei 1.829 membri USR (câţi ori fi fost la data alegerilor?) au primit 629.375 de voturi valabil exprimate pentru SENAT şi 625.154 voturi la CAMERA DEPUTAŢLOR, la alegerile din noiembrie 2016.

Acum! Dacă membrii USR sunt promotorii libertăţilor sexuale şi dispariţiei familiei tradiţionale, este problema celor 1.453 de cetăţeni care sunt reprezentaţi în Parlamentul de la Bucureşti de 30 deputaţi şi 13 senatori, adică de 43 de oameni.

Înţelegeţi ridicolul şi totodată pericolul falsei reprezentări politice? Înţelegeţi că oamenii ăştia, născuţi în familii cu mamă şi tată, au ajuns să îşi renege rădăcinile, doar pentru că au impresia că cineva le fură libertatea de a face absolut ce doresc în spaţiul privat?

Penibilul este accentuat de afirmaţiile lui Cristian Ghinea care, în urma referendumului intern, a ajuns la concluzia că USR este unicul partid care vrea cu adevărat binele României. Altfel spus, s-au numărat între ei până au ajuns la socoteală!

Rezultatul demonstrează că USR este singurul partid modernizator și proeuropean al României și că este angajat, unit și puternic, în luptă cu vechile partide, PSD și PNL, care, prin susținerea unei coaliții cu un program iliberal, au dezertat de la obligația de a ne apăra libertatea” – Cristian Ghinea, posibil viitor lider al celor 1.829 uşerişti.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la USR, al treilea partid al României, are …1.829 de membri!

  1. Pingback: Partidele din Romania dupa numarul de membrii si like-uri – Site Title

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.