Președintele de 3 x NU!

De sub avalanșa gunoiului politic produs de liderii vânduți intereselor personale și străine de țară, a mai explodat o petardă: „Mi se pare o campanie ciudată. Nu am urmărit în detaliu fiindcă nu urmăresc astfel de cancan-uri, dar nu cred că afectează credibilitatea vreunei instituții” – Klaus Iohannis!

„Mi se pare o campanie ciudată. Nu am urmărit în detaliu fiindcă nu urmăresc astfel de cancan-uri, dar nu cred că afectează credibilitatea vreunei instituții, ba chiar când am rugat pe cineva să se informeze cine este acest fost angajat al SRI mi s-a spus că omul a plecat din SRI din cauza unor probleme penale, dosare penale șamd. Nivelul de credibilitate, după părerea mea, este foarte mic”, a spus Iohannis. (Agerpres)

Nu (1) face niciun sens să explici unui președinte, care nu (2) se ridică la pretenția funcției pe care o ocupă, că nu (3) cine spune ci ce spune este important! 

Iohannis şi Cioloş, acuzaţi de trădare naţională!

În condiția în care Col. (r) Daniel Dragomir nu este credibil pentru că are probleme penale, cât de credibil este președintele Klaus Werner Iohannis care are probleme în justiție?

PLUS! Daniel Dragomir a reacţionat la declaraţiile preşedintelui Iohannis arătând că: Din păcate, disperarea SRL Coldea şi PFA Kovesi a ajuns până la a recurge la dezinformarea Preşedintelui României. Ştiu cine l-a dezinformat azi pe Preşedinte, ştie şi domnul Preşedinte. Mi se pare incalificabil şi periculos că s-a ajuns la dezinformarea Preşedintelui. Nu am plecat din SRI din cauza vreunei “probleme penale”. Textul integral şi documentul probatoriu AICI

Iohannis a semnat pentru UE cu mai multe viteze!

UNJR către preşedintele Iohannis: „Într-un stat de drept funcţional, cei care conduc instituţiile sunt obligaţi să dea socoteală în faţa oricărui cetăţean cu privire la activitatea lor”

Iohannis: Al doilea autodenunț public. Pe când demisia?

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.