Tricolorul României pe Marele Zid de Ziua Națională 2017!

Imnul și Tricolorul României au ajuns, vineri, pe Marele Zid (secțiunea Mutianyu), un grup de români inimoși celebrând astfel ziua de 1 Decembrie, Ziua Națională a României. În cadrul unei inițiative care a ajuns la al cincilea an consecutiv, drapelul și înaintașii României au fost tema unui moment devenit special pentru rezidenții români din Beijing.

Evenimentul din acest an a fost împlinit de prezența membrilor ansamblului folcloric „Tradiții românești” al Universității Transilvania din Brașov, dar și de participarea Ambasadorului României în R.P. Chineze, E.S. Vasilică Basil Constantinescu.

Potrivit tradiției, românii prezenți la Marele Zid de Ziua Națională au închinat o rugăciune pentru viitorul țării, au cântat din repertoriul național patriotic, au încins hore românești și au degustat slănină cu pâine și țuică.

Evenimentul din acest an este o nouă pregătire pentru anul 2018, cand inițiatorii doresc să organizeze un moment special la care să participe 100 de rezidenți români în China, la celebrarea Centenarului României!

IMAGINI VIDEO AICI

La mulți ani, România!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în China, De departe ... România, România, România - China, România - R. Moldova, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.