Familia! Desprea EA și EL … politic (II)

Dacă ai ajuns să simpatizezi cu minoritățile LGBT doar pentru că ai pasiuni ostile la adresa PSD și a lui Liviu Dragnea … ești un trist, o tristă! La fel cum sunt liderii PNL (zdrobitor de dezamăgitori) care în loc să vină să mă facă să cred din nou în ei, promovând voinţa majoritară a românilor, pedalează după pasiunile private ale primului biciclist al țării! 

Cum au ajuns liberalii de astăzi să tratezi viața, familia, viitorul, în notă de oportunitate politică de moment? În loc să schimbe direcția nenorocită pe care se află de când este ghidonat de la Cotroceni, PNL insistă şi pe calea sinuciderii morale!

Privește președinția lui Klaus Iohannis, ambiguitatea PNL-ului condus de Ludovic Orban, nerușinarea USR-iștilor lui Dan Barna și perpetuu neinventatului Dacian Cioloș! În mod evident, îmi este silă de astfel de lideri care nu contenesc să ne demonstreze că preocuparea lor este data de comenzi străine României.

Ei și cei ca ei, trebuie să știe că REFERENDUMUL FAMILIEI NU ESTE DESPRE PSD!

Este despre viitorul pe care  românii îl construiesc pentru viitoarelor generații ale României! Este despre nevoia de protejare a copiilor!

Referendumul Nu este despre fanatismul religios (foto jos) cum extrem de prost şi pe măsura capacităţii personale simte şi înţelege Klaus Iohannis. Un preşedinte, din nou, împotriva propriului popor, însă egal cu sine!

Combatanții guerrillei sociale, promotorii drogurilor și cumetriilor LGBT, trebuie să știe că România nu trebuie să devină un spațiu al desfrâului oficializat. Suntem oricum cu ambele picioare în prăpastie, suntem dezbrăcați de resurse și drepturi, dar măcar lăsaţi copiii să crească în inocenţă, în normalitate! Refuzaţi să fiţi complici la promovarea tentaţiilor abjecte!

Fierar-betoniştilor care confundă Constituţia cu Codul Civil, le fac o explicaţie simplă. O ordonanţă de urgenţă dată „noaptea ca hoţii” – vezi ordonanţele Cioloş-Prună care au băgat securitatea în Justiţie – poate anula prevederea Codului Civil care spune ce este şi din ce se compune familia. Dacă punem în Constituţie prevederea cu MAMA şi TATA în spaţiul românesc, atunci situaţia devine mai clară şi mai rigidă chiar şi în faţa celor care fac din România un poligon de încercare!

Repet! REFERENDUMUL FAMILIEI NU ESTE DESPRE PSD!

Cine vede altfel este bolnav cu sufletul şi indiferent dacă mâine, de la LGBT se trece la promovarea pedofiliei!

* * *

Susțin dreptul României de a proteja ceea ce numim familia tradițională! Și, DA!, votul meu la Referendum este pentru familia care se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie. Dincolo de această opțiune se regăsesc toți cei care forțează limitele României, cei care confundă viața cu un permanent experiment. Dincolo de această opțiune se află abuzatorii morali și emoționali ai României, pentru că familia în afara lui EA și EL este similară adicției promovată de vânzătorii de iluzii mereu în libertate, mereu nepedepsiți.

Cine ar fi imaginat la momentul aderării la UE şi NATO că românii vor fi puşi în situaţia de a discuta o astfel de problemă? O problemă falsă, care într-o lume normală ar fi făcut agenda unui spital de nebuni.

România se află în fața unei noi provocări! Suntem forţaţi să ne facem cunoscută voinţa, pentru că altfel nu se mai poate: FAMILIA, PĂRINŢII, SUNT MAMA ŞI TATA!

MERGI LA REFERENDUM!
ESTE DESPRE VIITORUL ROMÂNIEI!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Referendum 2018, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.