REABILITAREA LUI MIRCIA GUTĂU solicită condamnarea celor vinovați!

Am mai scris despre cazul MIRCIA GUTĂU (foto). Astăzi, revin pentru a sublinia că UN OM A FOST CONDAMNAT la închisoare NEVINOVAT! Primarul Mircia Gutău A FOST ACHITAT DEFINITIV după ce în 2010 a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare pentru luare de mită ÎN LIPSA ORICĂREI PROBE! Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României a dispus ACHITAREA DEFINITIVĂ numai după ce Curtea Europeană a Drepturilor Omului a decis că Gutău nu a avut parte de un proces echitabil. Mai mult, GUTĂU A EXECUTAT DOI ANI DE ÎNCHISOARE TOTAL NEVINOVAT!

Cazul Gabriela Bîrsan, despre România pe care Iohannis refuză să o vadă!

În urmă cu doi ani scriam: „TRAGIC! Cazul primarului Mircia Gutău devoalează aberaţiile sistemului democratic românesc. Viaţa unui om este anulată de incompetenţă şi complicitate!”. Am subliniat pasaje din confesiunile unui om care a fost macinat de malaxorul INJUSTIȚIEI DEMOCRATICE românești.

LECŢIA INGRID MOCANU: „Dacă lăsăm ţara să perpetueze aceste practici, copiii noştri vor ajunge într-o situaţie foarte gravă!”

„… Am fost la Jilava, am fost la … la Jilava unde mi s-a părut cel mai groaznic, cel mai rău, acolo unde sunt 40-60 într-o cameră şi sunt cei mai mulţi drogaţi, sunt subnutriţi, au o greutate de 40-35 de kilograme şi stau tot timpul cu o seringă … cu seringile în vene şi … în închisoare faci rost de orice … absolut orice. Şi cer tigari, dacă nu, vin cu seringa cu sânge şi spun că dacă nu le dai tigare te înţeapă … deci acolo fiecare trebuie tratat la fel, indiferent că e solid, că e slab, pentru că sunt capabili de orice. Nu ai voie să … adică nu poţi să mergi la toaletă, pentru că, dacă faci greşeala să mergi la toaletă, când te întorci nu mai găseşti nimic în pat, totul dispare.” (…)

DAN RADU RUȘANU: „Citeam ‚Arhipelagul Gulag’ o oră, două, și după ce citeam eram foarte fericit. Acolo la noi nu te bătea nimeni …”

Repet ce am spus de ani de zile! În România membră UE și NATO, JUSTIȚIA SE FACE LA COMANDĂ POLITICĂ, după vechile metode staliniste îmbrăcate în drapelul UE, încurajate de oficialii UE și SUA! Reamintesc faptul că în lista care ar trebui să macine conștiința și morala președinților Traian Băsescu și Klaus Iohannis se regăsesc sute de oameni nevinovați executați cu complicitatea lor morală! Iată doar câteva nume despre care nu se vorbește suficient: George Bălan, Mariana Rarinca, Maria Cociorvan, Ingrid Mocanu, Dan Radu Rușanu, Petrică Manolachi, Toni Greblă, Mircia Gutău, Gabriela Bîrsan și Corneliu Bîrsan …

CÂND MAMA AFLĂ DE LA TELEVIZOR CĂ AI FOST ÎN PUŞCĂRIE! Cazul Mariana Rarinca

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.