Spălătorii cadavrului viu!

Ce blestem a ajuns din urmă fărâma de liberalism din România? Ce păcate și ce istorie sunt pedepsiți că repete? E drept, astăzi, cei care se dau liberali nu mai poartă lanțurile și cătușele celor care au dispărut la Aiud, la Pitești, la Sighet, la Periprava sau în miez de noapte … Astăzi, liberalii se îngrijesc să nege adevărul, lingând cu voluptate rănile unui complice la exterminare. Acești blestemați intrați în zodia dispariției morale! Acești blestemați sunt astăzi negaționiștii lui Constantin I. C. Brătianu, cel închis și dispărut la închisoarea de la Sighet! Prin sfidarea cu care se manifestă Partidul Național Liberal la adresa eroului IULIUS FILIP, încă în viață, liberalii au ajuns NOII TORȚIONAȚI AI ADEVĂRULUI, DREPTĂȚII ȘI MEMORIEI!

Astăzi, a fi LIBERAL a ajuns sinonim pentru IMPOSTURĂ!

Ce gând și neagră străfulgerare au făcut din liberali o haită disperată să nege un lucru simplu: Procurorul general Augustin Lazăr a fost parte a sistemului securist-torționar din România anilor ’80! O probează documentele, martorii și chiar declarațiile celui vizat. Cu toate acestea, liberalii spală cadavrul viu al unui monstru din perioada comunistă, cocoțat în fruntea României … democrate!

Cauționarea nerușinată pe care liberalii o scuipă în obrazul DEMNITĂȚII, ONOAREI, DECENȚEI și ADEVĂRULUI are o logică, deși valabilă ca un organism intrat în stăpânirea viermilor. Logica liberală caută să ne convingă de nevinovăția unui om până când Justiția nu s-a exprimat ca atare! Dar, cine mai are nevoie de o sentință când crima a fost produsă, iar autorii sunt cunoscuți, printre ei regăsindu-se cu nume și fapte: Augustin Lazăr?

Pe aceeași logică, iubitorii de hoți de case ne vor convinge în alegerile prezidențiale că Iohannis nu a furat case de la stat, pentru că nu a fost condamnat pentru furt de case … ci doar pentru preluarea unor imobile cu acte false!

PNL au ajuns la nivelul în care gurile celor trimiși să prostească poporul sunt pline de viermii care au devorat putrefacția unui complice la exterminare: Augustin Lazăr! Și așa, cu gura plină de viermi, împroașcă memoria tuturor eroilor români care au avut CURAJ, DEMNITATE, ONOARE și CREDINȚĂ, intrând în istorie, acolo unde un descompus moral precum Orban sau Iohannis nu vor ajunge niciodată! Acolo unde întreaga clasă politică românească de după 1990 nu va ajunge niciodată, fie că vorbim de PNL sau PSD, cu toții vinovați și complici la această bătaie de joc reprezentată de complicele la exterminare Augustin Lazăr … procuror general al României!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.