Clanul Iohannis își arestează adversarii!

Nu este nimic nou în condamnarea lui Liviu Dragnea. Nici surprinzător nu prea este, dacă ține cont de onorabilitatea Justiției românești. PSD a mai trecut prin asta, când Clanul Băsescu îl aresta pe Adrian Năstase. La fel, după o îndelungă demonizare, hărțuire, umilire, ulterior eliminare din viața publică. La fel, în baza unor acuzații care fac să se îngrozească și cel mai subțire student onest la Drept.

PSD este în situația ciutei hărțuite de haita de lupi care nu mai vânează de foame, ci din plăcerea de a vedea sânge. PSD nu înțelege că în fața dușmanului trebuie să apelezi la strategie și arme potrivite, nu să te comporți ca un pompier speriat de primul scuipat! Chestiune valabilă pentru toți cei care se mint că mai fac politică, fie ei de la PNL sau USR. Ăștia din urmă sunt fericiți că li se permite să asiste la măcelul României. Pentru că o nouă condamnare pe modelul Năstase ne arată că Justiția din România este legată la mâini, nicidecum la ochi!

Coboară de pe şa, plăvane!

România a alunecat pe toboganul deschis de Clanul Iohannis, viața socială și politică respirând în atmosfera găștilor de cartier: cine mișcă, nu mai mișcă! Clanul Iohannis nu are scrupule, nu are reguli, nu are limită! În schimb, are argumente: serviciile secrete, instanțele de execuție, discursul urii și violenței.

Iohannis, acelaşi scenariu. Este România egală cu Sibiul?

În vremea Clanului Iohannis trebuie să ne temem cu toții, nu doar liderii PSD, ALDE și toți cei care mai îndrăznesc să comenteze în fața băieților de băieți din politica românească. Cine va fi următorul pe lista condamnaților politic din România europeană, democrată?

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

6 răspunsuri la Clanul Iohannis își arestează adversarii!

  1. Dinu spune:

    Iohanis traficant de organe 27 dosare neamnt sase case,fals si uz de fals toate dosarele clasate

  2. Valter Cojman spune:

    Ceea ce s-a intamplat in Romania in ultimii 4,5 ani, s-a mai intamplat in Germania interbelica.
    Singura diferenta este ca evreii au fost inlocuiti cu pesedistii si nearienii cu pensionarii…

    https://www.facebook.com/valter.cojman/posts/2167911733261931

  3. Mirel spune:

    Cum dracu de aresteaza numai oameni cinstiti, care au gardul de la casa mai scump decat 5 apartamente in centrul Bucurestiului, care nici nu s’a atins de fondurile europene, nici nu a fraudat alegerile din 2014, ia Nastase saracul, cum nu e lasat sa’si cheltuie mostenirea de la raposata lui matusa….😥😥😥

    • Dan Tomozei spune:

      Stimate domn, cu puțin efort veți înțelege ideea pe care o reiau: SĂ FIE JUDECAȚI ȘI CONDAMNAȚI PE PROBE!
      Și mai simplu: Năstase, Dragnea și cine mai vreți dvs. dacă au fost dovediți că au furat banii de gard (tot vă place ideea) să fie condamnați. Dar, câtă vreme nu sunt prezentate probe, nu sunt decât victime ale unui sistem securist în care adevărul nu contează.
      La bună vedere!

    • floarea-soarelui spune:

      Mirele,Nastase este ginerele fostului ministru al agriculturii din vremea lui ceausescu.Iti dai seama cata averea i-a lasat fiica-si?In ce-l priveste pe Dragnea,la intrarea in politica,in 1996,era un om bogat(a sponsorizat campania electorala atunci cu 60 mil de lei;banii au fost facuti din activitati comerciale(avea magazine si carciumi in multe sate din Tr.) O casa si un gard in Alexandria sunt mult mai ieftine decat 6 case in Sibiu ,cumparate de doi bugetari.

  4. Adrian Zglobiu spune:

    Politie politica. Fara Inspectia judiciara, fara Colegiul medicilor si fara CEDO in presiuni ani d zile. Presiuni la omor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.