Prima alungare a Prim-sinistrului Orb…an!

Prin urmare, Baronii Roșii au convocat oaste de strânsură și l-au alungat pe Prim-sinistrul Ludovic cel Orb…an, liderul de fațadă al Baronilor Galbeni. În miopia economică, socială și legislativă, virusatul de pesedită acută, Klaus Iohannis, vede în organismul legislativ suprem „un vot mai puțin obișnuit al Parlamentului României”. Moțiunea de cenzură e bună doar când o fac Baronii Galbeni și pleacă Baronii Roșii. Altfel, el și dragii lui români știu ce este mai bine pentru țară. O știu din sondajele făcute printre băncile SNSPA, școală fidelă modelului Fane Babanu. Iar Fane citește în sondaje că „dragi români” vor anticipate cu orice chip. De asemenea, vor eliminarea Parlamentului ca instituție fundamentală și mai vor ca „Justițea” să fie făcută exemplar indiferent de probe … doar pentru Baronii Roșii.

Dejecțiile plutitoare în vidanja democrației românești, între care Iohannis este cel mai mare și mai ușor dintre toate, au nota 10 cu felicitări!

Democrația este bună în sloganuri, mitinguri neautorizate și când se aplică la alții … până ajung ei la putere! Apoi, brusc, dejecțiile își pierd bruma de memorie, regurgitează lecțiile de democrație și gargara electorală, se luptă cu liftierele care amenință stabilitatea economică, întinzându-se în sute de ordonanțe de urgență date exact noaptea, ca hoții! Dejecțiile produc modificări legislative abuzive și măsuri economice prin care vând și ce a mai rămas românesc în România!

Marele excrement al țării plutește în derivă, confundând democrația cu vidanja mentală în care a fost închis, fiind mințit că este și președinte, și șef de stat, și stăpân de colonie!

Ieri, Baronii Roșii au dat de pământ cu Baronii Galbeni, marcând prima alungare a prim-sinistrului Orb…an. Urcat de la rangul de șomer în cel de prim-sinistru cu 240 de voturi, Orb…an a fost repus în locul potrivit unei dejecții morale cu 261 de voturi. Diferența de 21 de voturi exprimă putoarea pe care a reușit să o împrăștie în numai trei luni

Sinistrul Orb…an este mândru că guvernul lui a căzut în picioare. Ce nu înțelege sub nicio formă este că se află câțiva metri sub nivelul zero al dejecției politice românești.

Ce va fi de acum înainte, după toate deciziile aberante luate de gașca de dejecții, este greu de prevăzut. Baronii Roșii sunt cu epoleți, Baronii Galbeni sunt cu dosare, iar țara se sufocă sub asediul străinilor care au făcut din România un mare bazar, din care cumpără absolut tot ce le place, la preț de nimic!

Excrementul Iohannis vrea anticipate, fiind informat că în scurt timp nici tabletele nu-l vor mai scoate din vidanjă. Baronii Galbeni visează la o schemă tip Caritas în care majoritatea proastă pe care a sărăcit-o va vota tot cu ei, la anticipate, iar prim-sinistrul Orb…an va scăpa din nou de șomaj.

De partea cealaltă, Baronii Roșii sunt orbiți de corola de stele care le cade în cap, la ordin!

Vai de România!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2020, Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Prima alungare a Prim-sinistrului Orb…an!

  1. Bloju Germinia spune:

    URAT ARTICOL, URAT STIL… MA OBISNUISEM ALTFEL …..
    MAI BINE SCRIETI DESPRE CE STITI MAI BINE SI MAI CORECT de ex DESPRE CHINA !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.