TRUMP, ORI ESTE NEBUN, ORI COMPLICE! SUA dezvoltă un vaccin COVID înainte de a avea un caz?

Presa din întreaga lume a luat foc după ce președintele Donald Trump a declarat, ieri, că cercetătorii americani au început să dezvolte un vaccin împotriva noului cornavirus încă de la data de 11 Ianuarie 2020!

Declarația este cu atât mai șocantă cu cât se cunoaște că specialiștii chinezi în cooperare cu OMS au pus la dispoziția întregii lumi, inclusiv americanilor, secvența noului coronavirus abia la data de 12 ianuarie 2020, adică după o zi. Mai mult, primul caz confirmat COVID-19 pe teritoriul american a fost înregistrat la 21 Ianuarie 2020!

Și ca totul să fie în stilul specific, președintele Trump se declară convins că, până la finalul acestui an, SUA vor avea un vaccin COVID-19!

Realmente distrus de analiștii, comentatorii, specialiștii și cercetătorii americani, care consideră că președintele Donald nu face decât să joace într-o logică exclusiv electorală,  că fizic nu este posibil să fie produs un vaccin atât de repede, mesajul liderului SUA vine să arunce gaz peste focul isteriri globale cu privire la apariția pandemiei!

Dacă SUA aveau deja secvența genomului noului coronavirus la data de 11 Ianuarie 2020, când nimeni în lume nu o avea, se nasc o sumă de întrebări: De unde aveau SUA noul coronavirus? Când l-au descoperit și de ce nu au anunțat existența acestuia? Unde au descoperit noul coronavirus? De ce nu au alertat lumea cu privire la noul pericol devenit pandemic? Este posibil să fii fost produs în laboratorul militar biologic Fort Detrick (Maryland)?

Revenind la declarația lui Donald Trump și la data de 11 Ianuarie 2020, dacă este să o luăm ca veridică, asta arată că cercetările americanilor au început cu cel puțin două luni anterior raportării primului focar COVID-19 pe teritoriul SUA, eveniment înregistrat abia la jumătatea lunii Martie.

Chiar și așa, subliniind informația oficială potrivit căreia primul caz confirmat cu noul coronavirus din SUA a fost raportat abia la 21 ianuarie, tot există un decalaj de zece zile între momentul demarării cercetărilor pentru noul vaccin COVID-19 și primul caz COVID-19 din SUA!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, China, CORONAVIRUS 2020, Din arhive, Din presa chineză, Înţelege China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.