PSD a murit!

Dacă Iohannis-PNL își are adepții fascizați pentru care caută să facă absolut orice ca să-i alinieze, PSD … odată cu votul de ieri din Camera Deputaților, A MURIT!

Dacă la votul din Senat legea arestului național va trece, atunci PSD va fi și ÎNGROPAT! Pentru că fără complicitatea, trădarea și votul pesediștilor, dictatura lui Iohannis nu ar fi posibilă.

Prin urmare, încă odată!, PSD se face vinovat de trădarea românilor și României!

La fel de vinovat este pentru că avem un președinte ca ticălosul de Iohannis, hoț de case și dator vândut la bugetul statului – căruia PSD i-a plasat un contracandidat marionetă în persoana Vioricăi Dăncilă; cum vinovat este PSD pentru că avem o guvernare minoritară PNL cu un comportament dictatorial – în ciuda zecilor de dovezi de furt, nepotism și devalizare națională, pentru care PSD asigură majoritatea în parlament pentru toate aberațiile legislative.

Adecvarea PSD la înmormântările atât de dragi lui Iohannis!

Mimând opoziția și girând toate aberațiile și atacurile la adresa românilor inițiate de Iohannis-PNL, stafia PSD se îndreaptă spre groapa de gunoi a istoriei.

Pentru cei care încă nu sunt clarificați, citiți cu atenție considerațiile Avocatului Cristian Winzer pe marginea legii votate, ieri, de Camera Deputaților și trimise la Senat – cameră decizională, sau considerațiile Avocatului Gheorghe Piperea.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la PSD a murit!

  1. Pingback: În loc să cadă Guvernul, au îngropat PSD! | Octavpelin's Weblog

  2. Democratu' spune:

    PSD …SA SINUCIS

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.