În România normală, este tolerată hărțuirea în clădirea Guvernului!

Se tace asurzitor pe tot mai multe subiecte care frizează normalitatea în România lui Iohannis, care a câștigat două mandate de președinte clamând: NORMALITATEA și LUCRUL BINE FĂCUT!

După ce în urmă cu mai multe luni Dana Budeanu a avertizat cu privire la comportamentul abuziv al unor angajați din cadrul Secretariatului General al Guvernului, cotidianul Libertatea vine să confirme acuzațiile. Vorbim de mai multe angajate ale guvernului abuzate de un promovat al PNL!

Sub titulul „Scandal de hărțuire în Guvernul României! O angajată SGG îl acuză pe unul dintre șefii actuali, sponsor al PNL, că o terorizează„, cotidianul Libertatea aduce acuzații, declarații și probe dar și dovada faptului că Guvernarea Iohannis-PNL încearcă să treacă sub tăcere fenomenul, catalogând abuzul drept … „FLORICELE” !!!

Potrivit Libertatea, „Directorul indicat și de cea care a făcut reclamația, și de alte două colege, Ștefan Jicol, neagă acuzațiile, în timp ce Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, le califică drept „floricele”.

Citiți în Libertatea o anchetă în urma căreia, într-o țară NORMALĂ, ar fi urmat cel puțin o suspendare din funcție a celui acuzat! Însă, în România lucrului bine făcut, Iohannis și PNL nu fac decât să confirme că și Guvenarea a devenit o afacere de tip mafiot, în care se încearcă să fie impusă omerta!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, Din presa românească, România. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la În România normală, este tolerată hărțuirea în clădirea Guvernului!

  1. Gaspar Emanuela spune:

    Mulțumesc mult că ne deschizi ochii altfel decât vor ei !

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.