În cinci minute … morții votează PNL!

Mandatul, tragedia, vinovații … nimic nou!

Între două medalii primite pentru înaltele performanțe, palmaresul prezidențial este stricat de un incendiu la #Colectiv, de un altul la #ATI, de fete și femei dispărute sau omorâte … evenimente care nu fac decât să îi tulbure programul Sibiu-București și retur al atât de performantului Klaus Iohannis!

În al doilea mandat, Iohannis va depune o coroană de flori și va mesteca vorbe fără sens împotriva PSD, la fel ca în 2015. El știe că oricum morții votează cu PNL.

Tragedia de la Piatra Neamț este (tot) un aranjament care va fi acoperit cu maximă competență și celeritate de procurorii #rezistenți în fața realității și probelor. Nu se va găsi în niciun document oficial haosul generat și generalizat de Iohannis – PNL în sistemul medical românesc. Iar aici vorbesc doar de sistemul medical. Nimic despre economie, educație, cultură, armată, servicii …

Vinovații …!? Sunt morții carbonizați cu viteză luminică, date fiind informațiile prezentate de Raed Arafat, cum că pompierii au ajuns la nenorocire în 5 minute!!!

CINCI MINUTE!!!*

Atât este nevoie pentru ca zece oameni să fie carbonizați, pentru ca dotările medicale să fie carbonizate, pentru ca o secție ATI să fie distrusă 100%! Cinci minute!

Cinci minute! Cam cât vă ia să votați PNL!

Morții prezidențiabilei guvernări Iohannis din România normală și educată, în care românii sunt batjocoriți, sigur ar fi votat PNL!

PS – În urmă cu puține zile, alte șase persoane au murit în spital, la Timișoara. În România este liniște. În România se moare. Președintele României este mulțumit, pentru că are guvernul lui … cel mai performant guvern din ultimii 30 de ani.

* „Pompierii au ajuns la faţa locului cu echipajele de intervenţie şi cu Serviciul de Ambulanţă Neamţ în 5 minute” – Raed Arafat, despre intervenția la tragedia de la Piatra Neamț

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la În cinci minute … morții votează PNL!

  1. Pingback: Puternice aplauze și ovații! | Octavpelin's Weblog

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.