COVID-19 | China șapte zile consecutive cu ZERO CAZURI cu transmisie locală!

Autoritățile chineze au raportat, astăzi, a șaptea zi consecutiv cu ZERO CAZURI de infecție COVID-19 cu transmisie locală, în zona continentală, în condițiile în care zilnic sunt testate milioane de persoane.

Tot în ultimele șapte zile, în zona continentală a Chinei au fost înregistrate 98 de noi cazuri asimptomatice și 147 noi cazuri de infecție de import. Astăzi, numărul total de pacienți asimptomatici aflați sub observație este de 348.

Le nivelul întregii țări (zona continentală, Hong Kong, Macao, Taiwan), numărul total de cazuri înregistrate la declanșarea epidemiei COVID-19 a ajuns, astăzi, la 125.115 (96.457 în zona continentală).

Din total, numărul cazurilor recuperate este de 116.938, reprezentând 93,46%. Numărul total al deceselor de la declanșarea epidemiei este de 5.695, două cazuri în ultima săptămână (4.636 în zona continentală).

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, China, CORONAVIRUS 2020, Din presa chineză, Înţelege China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.