Un PNL extremist și slugarnic este un pericol pentru România!

În mod public, Klaus Iohannis și Alexandru Muraru (foto dreapta) ar trebui să explice de ce istoria holocaustului și a evreilor sunt mai importante decât Istoria românilor? De ce elevii din România trebuie să cunoască mai bine istoria unui popor străin, decât propria istorie, geografie, cultură? De ce în școlile noastre nu trebuie să se învețe că poporul român a avut oameni curajoși, lideri curajoși, oameni care prin sacrificial lor au schimbat nu doar România, ci întreaga lume?

În timp ce caută să bage pe gâtul și în coloana vertebrală a românilor vinovății care nu ne aparțin, Iohannis și Muraru trebuie să știe că noi nu suntem un neam de ticăloși, un neam de lași. Că neamul românesc a avut permanent simboluri și eroi, oameni care s-au sacrificat pentru a păstra vie demnitatea și onoare României.

Iohannis, Muraru, PNL și complicii din PSD, trebuie să nu confunde tăcerea românilor, răbdarea mioritică a românilor, cu o acceptare în fața abuzatorilor care fac și astăzi absolut orice doresc în România pentru că ei: un Iohannis, un Muraru, un PNL și un PSD, sunt vânduți blestemați!

De un extremism și slugărnicie patologice, Alexandru Muraru este incapabil să înțeleagă realitatea, demonstrând că PNL promovează în funcții politice și guvernamentale idioți care au o singură misiune: să pună în valoare lipsa de anvergură a președintelui Klaus Iohannis. Din perspectiva pericolului public, A. Muraru îl surclasează pe Cîțu, făcând din PNL o nouă organizație cu porniri fascistoide, o veritabilă bombă cu efect întârziat pentru democrația și normalitatea României, care își propune în mod public o nouă epurare culturală, politică, de rasă.

Cu fiecare ieșire, Alexandru Muraru demonstrează limite extrem de înguste pentru un pretins intelectual, accentuând criza de moralitate și decență în care a fost aruncat PNL odată ce a intrat în umbra liderului călăuzitor Iohannis. Vinovat pentru existența în viața publică a unora ca Muraru este președintele Iohannis, cel care aliniază România și guvernările sale unor proiecte străine de români și problemele țării.

Sufocat de o poziția pe care o deține politic, aceea de Reprezentant Special al Guvernului pentru Combaterea Xenofobiei și Antisemitismului, Muraru nu face decât să își argumenteze poziția onorifică, aruncând asupra României imaginea de țară xenofobă, antisemită! În realitate, xenofobul, rasistul și antisemitul este tocmai Muraru, un individ incapabil să facă diferența între o declarație politică și o acțiune xenofobă, rasistă, antisemite!

Acest îngust la minte, Alexandru Muraru, a ajuns să ceară scoaterea în afara legii a singurului partid politic din România, AUR, care comemorează la reala valoare eroii și victimele comunismului din România, nu doar în zile de penibile parade organizate pentru imaginea bolnavilor care conduc țara.

Dacă AUR pune întrebări și cere explicații publice pentru ce sunt impuse cursuri obligatorii despre istoria holocaustului și evreilor, în timp ce din programa școlară Istoria și Geografia României sunt scoase, liberalul Muraru consideră că are în fața un act xenofob și antisemit! NIMIC MAI FALS!

În timp ce reprezentanții AUR aduc în memoria românilor eroii neamului, zdrobiți și executați de staliniști-comuniști, refuzând o nouă rescriere a istoriei României, PNL se transformă în noua mașină de spălat memoria națională, principalele instrumente fiind Klaus Iohannis și Alexandru Muraru, două reale pericole pentru națiunea română.

Tăcerea în fața acestui abuzator al românilor și al României, în fața tuturor celor care îl susțin, de la președintele Iohannis, la premierul Ciucă, devine complice la un nou asalt la adresa demnității poporului român. Un popor care nu este rasist, xenofob, antisemite, decât în mintea bolnavă a celor care se hrănesc și își argumentează existența, sinecurile, inventând mizerii, interpretând îngust poziții decente, extrapolând evenimente singulare sau dovedite inventate!

Prin urmare, pericolul la adresa României sunt toți acești “Muraru” stipendiați din banul românilor, pentru a umili și anatemiza un popor blajin, prea blajin …

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România, Uniunea Europeană. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.