Şeful Direcţiei informare a Ministerului Apărării din România girează manipulările Antena 3, privind războiul din Ucraina!

Este inacceptabil pentru un ofițer al Armatei Române, cu atât mai puțin pentru Şeful Direcţiei informare şi relaţii publice din cadrul Ministerului Apărării Naționale, să participe la sarabanda manipulărilor promovate în mass media din România.

Ce explicație are Generalul de brigadă Constantin Spînu(foto), absolvent al unui institut militar de artilerie şi rachete antiaeriene, pentru faptul că nu face diferența între un joc de calculator, în care este simulată o apărare anti-aeriană, și realitatea unui război?

A demonstrat această nepermisă situație pentru un ofițer cu rang superior, fiind în studioul Antena 3, la emisiunea „Sinteza zilei”.

Avansat de președintele Klaus Iohannis, în Noiembrie 2020, la gradul de general de brigadă – cu o stea, Constantin Spînu (49 ani) își face datoria în slujba NATO, girând manipulările grosiere care vizează inamicul: Federația Rusă.

Repet, generalul Spînu are pregătire militară în apărarea antiaeriană! Cum este posibil ca acesta să cadă în capcana unor inconștienți de nivelul lui Mihai Gâdea, Mircea Badea și Radu Tudor, care în timp ce priveau un joc de calculator comentau:

Mihai Gâdea: Este un avion de luptă după care se trage cu antiaeriana … a fost limpede mai devreme că a existat un contact, dar trage în continuare …

Mircea Badea: Semnalele alea luminoase erau lansate de către avion ca să atragă …

Radu Tudor: … rachetele.

Mircea Badea: Domnule general, ca să atragă tirul?

Radu Tudor: Da, da!

Mircea Badea: Deci astea galbene sunt lansate de avion ca să …

Radu Tudor: Da.

Mihai Gâdea: Da, dar cu toate astea pare că îl prinde, nu?

Radu Tudor: L-a lovit și s-a prăbușit.

Mihai Gâdea: Uite …

Radu Tudor: s-a catapultat, s-a catapultat pilotul militar, dar, probabil s-a catapultat în interiorul unității militare ucrainene. Ceea ce … lupta asta antiaeriană este fantastică. Domnul general Spînu vedeți că are uniformă albastră.

Mihai Gâdea: Bun. Domnule general, spuneți-ne vă rog, forța este de zece la unu. Șansele de reușită sigură că sunt cele care sunt! Dumneavoastră spuneți că războiul are o logică.

General de brigadă Constantin Spînu: Nu are nicio logică.

Mihai Gâdea: … nu are nicio logică.

General de brigadă Constantin Spînu: … tocmai asta … între ceea ce se planifică și ceea ce se întâmplă în teren odată declanșate ostilitățile este întotdeauna o mare diferență. Și asta nu o spunem noi, a demonstrat-o războiul dintotdeauna.

Discuția continuă fără ca generalul armatei române membră NATO să simtă vreo jenă, să pară că observă că privește la un joc de calculator prezentat drept ciocniri între aviația Rusiei și antiaeriana Ucrainei!

Încă odată, domnule General de brigadă Constantin Spînu, cum explicați faptul că girați asemenea manipulări care pot avea consecințe extrem de grave, privind funcția pe care o dețineți, de Şef al Direcţiei informare şi relaţii publice din cadrul Ministerului Apărării Naționale?

Imaginile de o grosolană manipulare prezentate de Antena 3, în prezența Generalului de brigadă Constantin Spînu, pot fi văzute AICI și AICI

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, Din presa românească, EU Centrală şi de Est, Europa, Europa - Asia, Multilateralism ... în doi, Război în Ucraina, România, Rusia, Uniunea Europeană. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.