Volumul “DIALOGURI LA BEIJING”, prezentat la Chișinău

Dialoguri la Beijing - prezentare ChisinauMinisterul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova a fost, vineri, gazda evenimentului de prezentare a volumului „Dialoguri la Beijing”, eveniment derulat în prezența reprezentanților diplomatici ai României și R.P. Chineze acreditați la Chișinău și a unui număr de angajați ai ministerului.
Mulțumesc domnului vice-ministru Iulian Groza și domnișoarei consilier Ana Taban pentru implicarea și sprijinul acordat în derularea evenimentului.
Acțiunea de la Chișinău a încheiat seria de evenimente de promovare a volumului „Dialoguri la Beijing”, evenimente derulate anterior la București și Sibiu. Următoarele prezentări vor avea loc la Beijing și Shanghai.

Partenerii evenimentelor: Ambasada României în R.P. Chineză, Ambasada Republicii Moldova în R.P. Chineză, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu – Asociaţia Alumni Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane ULBS.

Parteneri media: Radio România Actualităţi, Radio România Internaţional, Radio Chişinău, Presseurope, Radio Moldova, Moldova 1, Radio China Internaţional, Uniunea Ziariştilor Profesionişti, Ziarişti Online, ArtIndex.

REFERINŢE >>>
Volumul “DIALOGURI LA BEIJING”, prezentat la Sibiu
PRESSEUROPE | INTERVIU – “Uniunea Europeană devine tot mai mult o ţintă dorită de Beijing”
Lansare de carte | DIALOGURI LA BEIJING

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Cărţile mele, China, De departe ... România, Republica Moldova, România, România - China, România - R. Moldova. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.