Bucătăria românească prezentată la Xiamen

Bucataria romaneasca prezentata la XiamenSursa: RADIO CHINA INTERNAȚIONAL
România a fost promovată de membrii Ligii Studenţilor Români din Străinătate filiala China la Festivalul Cultural Internaţional al Universităţii din Xiamen, printre alte 11 ţări participante. Tinerii au organizat standul României, aducând o mică parte din cultura şi bucătăria românească în inima Xiamen.
Sute de vizitatori au avut, astfel, ocazia să descopere cultura, obiceiurile şi frumuseţile naturale ale României. De asemenea, au putut vedea leul românesc şi citi mai multe despre Nadia Comăneci, Henri Coandă, George Enescu sau Vlad Ţepeş şi să deguste bunătăţi tradiţionale precum gem de casă, salată de vinete şi chec românesc.
De asemenea, România s-a numărat printre cele 60 de ţări participante la Festivalul Cultural Internaţional organizat în cadrul Beijing Language and Culture University. Standul României a fost organizat tot de către studenţii LSRS filiala China. Sute de vizitatori, atât chinezi cât şi străini, au avut ocazia de a cunoaşte cultura românească şi de a gusta câteva bucate tradiţionale. (…)
Textul integral AICI

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în De departe ... România, Din presa chineză, Români în China, România, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.