China oferă cel mai distractiv loc de muncă, la baza urşilor panda din Sichuan

Panda urias 0Autorităţile chineze promovează în această perioadă o ofertă de muncă inedită, aceea de îngrijitor de urşi panda în cadrul bazei Bifengxia din provincia Sichuan.
Oferta, adresată tuturor celor interesaţi, nu doar chinezilor, lansează o provocare iubitorilor de urşi panda gigant, contractul urmând să fie semnat pe o perioadă de un an. Pentru activitatea din cadrul bazei Bifengxia de protecţie şi cercetare a urşilor panda gigant, sunt oferite un salariu anual de 200.000 de yuani (aproximativ 32.576 USD), plus un SUV pentru transport, masă şi cazare gratuite.
Procesul de recrutare a început oficial, sâmbătă, la Beijing, ofertanţii prezentând acţiunea ca fiind o „versiune chineză a îngrijitorilor din Marea Barieră de Corali”.
Heng Yi, oficial al echipei de recrutare, a declarat că numărul cererile de locuri de muncă în cadrul Centrului de Cercetare a urşilor panda din Sichuan este rididicat, însă niciodată salariul oferit nu a fost atât de mare.
Panda urias 4„Vrem ca un număr cât mai mare de oameni să acorde atenţie centrului de protecţie a urşilor panda gigant. Ai nevoie de perseverenţă pentru acest loc de muncă. Ne aşteptăm ca majoritatea solicitanţilor să fie tineri absolvenţi din marile oraşe din China. Ei pot face şi mânca orice doresc, însă în interiorul bazei panda gigant opţiunile nu vor fi prea multe”, a mai declarat Ye.
Cei interesaţi să aplice pentru un loc la muncă în cadrul acestui proiect pot găsi informaţii pe saitul http://fun.sohu.com (siglele – stânga sus, pentru engleză), acţiuni de recrutare urmând să fie organizate la Beijing, Shanghai, Chengdu, Guangzhou, până la date de 15 iulie.
În prezent, în cadrul centrului din Sichuan activează, pe lângă chinezi, voluntari din Japonia, Europa şi SUA. (Sursa: XINHUA)Panda urias 1

REFERINŢE >>>
Prima reîntâlnire dintre un pui de urs panda şi mamă
China a lansat canalul online “Panda TV”
Primii urşi panda uriaş din Marea Britanie au fost prezentaţi publicului
La Chengdu trăiesc 108 urşi panda
Cel mai bătrân panda din lume a murit la 34 de ani

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în China, Din presa chineză, Înţelege China, Ursul Panda, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.