Dragnea: Avem cea mai importantă vizită din China din acest an

Sursa: AGERPRES.RO
Președintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a primit, miercuri, la sediul partidului, o delegație a Partidului Comunist Chinez condusă de Sun Zheng Cai, membru al Biroului Politic al Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez.
„E cea mai importantă vizită politică din acest an din China. Este o delegație importantă formată din oameni cu funcții importante în Partidul Comunist Chinez”, a afirmat președintele executiv al social democraților, Liviu Dragnea, într-o conferință de presă.
Dragnea a explicat că relațiile dintre cele două partide sunt consolidate „de foarte mulți ani de zile” iar ele au determinat și „realizarea unor proiecte economice extrem de importante , în special în domeniul energiei și agriculturii”.
„Suntem foarte aproape de a finaliza discuțiile pentru investiția de la Cernavodă. (…) Sunt foarte mari șanse ca în toamnă să începem lucrările la Rovinari”, a anunțat Dragnea.
În plus, vicepremierul a precizat că se așteaptă aprobarea de către Ministerul Transporturilor a Memorandumului semnat în China, referitor la construcția unei linii ferate de mare viteză, pentru ca proiectul să poată fi pus în practică.
La rândul său, oficialul chinez a subliniat că relația dintre PSD și PCC este „un model” pentru relațiile comuniștilor chinezi cu partidele din Europa. (…)
Sursa: AICI

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în China, Din presa românească, România, România - China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.