Extraordinar succes al artiştilor români în China

Mariana Nicolescu, Ningbo 2014 ASoprana Mariana Nicolesco împreună cu tenorul Adrian Dumitru, laureatul Premiului I al Concursului Internaţional de Canto al Chinei de la Ningbo şi mezzosoprana Emanuela Pascu, laureata Premiului II

Tenorul Adrian Dumitru a obţinut, zilele trecute, Premiul I la Concursul Internaţional de Canto al Chinei de la Ningbo, ediția 2014, la care au participat 430 de concurenţi din 41 de ţări. La rândul său, Mezzosoprana Emanuela Pascu este laureata Premiului II al concursului.
Marea soprană Mariana Nicolesco, membră a juriului, a declarat că performanța celor doi artiști confirmă valoarea internațională a celor doi români. Mai mult, Mariana Nicolesco este invitată de onoare a Operei Naţionale din Beijing să ofere, în primăvara anului 2015, să susțină Cursuri de Măiestrie Artistică – Master Class, celor mai valoroase tinere talente ale Chinei.
Sursa foto: Mariana Nicolesco

REFERINȚE >>>
Mariana Nicolesco în juriul Concursului Internaţional de Canto de la Ningbo

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Asia, China, De departe ... România, Români în China, România, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.