ALEGERI 2014 – Pentru ce reinventează Klaus Iohannis trecutul propriei soții?

Klaus - Carmen IohannisAvând în preajmă sfătuitori de nădejde, candidatul ACL, Klaus Iohannis, încearcă să își rescrie trecutul. Trecutul privind adopțiile copiilor, trecutul achizițiilor imobiliare, iar mai nou trecutul soției Carmen Iohannis. Cei din Sibiu, cu precădere cei lângă care a crescut Carmen Lăzurca (actualmente Iohannis) cunosc, însă, adevărul simplu de care, acum, președintele PNL și candidatul la președinție dorește să îl rescrie. De ce oare, Klaus Iohannis își construiește trecutul numai pe fals?

În aparițiile televizate, Klaus Iohannis nu reușește să ofere explicații la o multitudine de teme, probleme și întrebări. Stângaci, în ciuda sfătuitorilor și protectorilor care îl înconjoară, Iohannis își construiește singur capcane. Ultima o vizează pe doamna Carmen Iohannis, fostă Lăzurca.

Primul care a debitat pe subiectul rădăcinilor soției Carmen Iohannis (CI) a fost jurnalistul și analistul sibian Emil Hurezeanu. Acesta a lansat în premieră ideea cum că CI provine dintr-o familie bogată de foști blănari din Rășinari, de unde se trage și seva financiară care a stat la baza achizițiilor imobiliare. Prezentată în urmă cu câteva săptămâni, declarația mincinoasă căuta să prezinte o nouă variantă, la fel de ridicolă, cum a fost și aceea cu bani din meditații care au ajuns să genereze șase imobile.

Istoria reală a familiei soției prezidențiabilului Iohannis o cunosc cel mai bine colocatarii sibieni din Strada Grl. Magheru nr. 35, acolo unde, soacra lui Iohannis – Georgeta Lăzurca, a fost … femeie în casă, la adevărații proprietari ai mobilului. Aceeași proprietari și ai imobilului din Str. Nicolae Bălcescu nr. 29. Prin urmare, o femeie simplă, din Rășinari, care a avut o fiică pe care a crescut-o mai mult singură, din motive care nu fac subiectul unor discuții publice.

Prin urmare, avem în față un nou fals pe care cei din jurul lui Iohannis încearcă să îl construiască, fals care lasă de înțeles că actualul lider PNL se jenează de rădăcinile simple ale propriei soții. Numai că jena asta apare exact în campania electorală.

Prezent, luni, la Realitatea TV, Iohannis a ratat din nou întâlnirea cu adevărul, fapt trădat de bâlbe și emoții. Dacă soacra sa a fost blănăreasă, cum a ajuns să trăiască dintr-o pensia de 300 de lei? Asta câtă vreme se știe că ciobanii din mărginime au fost și sunt miliardari.

Pentru ce interesați de adevăr, îi invit să margă la cele două adrese indicate. Vor afla cum soacra și soția lui Iohannis se află în spatele scandalurilor imobiliare în care acesta este implicat și în care a devenit personaj principal.

REFERINȚE >>>
ALEGERI 2014 – Privește-te în ochii lui Iohannis!
ALEGERI 2014 – Nu vă urâţi inutil, politicienii o fac numai la TV
ALEGERI 2014 – Tratat de manipulare electorală românească
ALEGERI 2014 – Românul, în căutarea propriei revoluții
ALEGERI 2014 – Fragmentarea României
Scrisoarea unei bunici către Klaus Iohannis: “M-am întrebat ce aş face dacă aş rămâne fără să ştiu nimic de nepoţii mei?”
COMENTARIU | Fragmentarea României
NERUȘINAREA DE A SFIDA, ZÂMBIND, ROMÂNIA! Ghinion …
COMENTARIU | Ai nevoie de curaj să nu votezi un minoritar?
Iohannis, singurul cinstit din orașul cu arestați și sinucigași
Pentru că trebuie să știm adevărul despre onestul și bunul primar Kalus Werner Iohannis, prim-vicepreședintele PNL
COMENTARIU | Când nimeni nu te vrea … în Guvern

COMENTARIU | Cât contează un om în România: Iohannis vs. Omul de rând
COMENTARIU | Prematura îndepărtare de mase

COMENTARIU | Resuscitarea ostaticului Iohannis

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2014, Analize - Comentarii, De departe ... România, România și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la ALEGERI 2014 – Pentru ce reinventează Klaus Iohannis trecutul propriei soții?

 1. Irena Cara spune:

  Ba, biografule, de ce nu incerci sa descoperi si trecutul lu viorel cel vesel? ruso-chinezo-albanezu’ vostru?
  Si daca a fost femeie in casa, care e problema TA? sa mori tu ca ciobanii-s toti bogati! sau ai un singur criteriu tu: hotul becali?
  Ne-ati rupt la oo cu vanzarea de copii, niste frustrati tampiti, asta sunteti. copiii au fost vanduti DE BUNICA si chiar i-a parut rau ca nu i-a dat la altii, care OFERISERA MAI MULT. Si daca i-ar fi vandut, CE? Au ajuns piese de schimb sau traiesc bine mersi acolo unde sunt? Tot iti place tie sa faci pe investigatorul, pune mana si cauta-i pe facebook. Sa vezi ce nasol o duc.
  Dar luati niste pastile inainte, si tu si proasta aia analfabeta, care comenteaza mai sus, sa nu va crape fierea.
  Intre timp, mai inventati vreun scandal in care sa-l implicati pe Iohannis. PUTOARE CE ESTI.

 2. Adevarul a iesit la iveala d-le Tomozei . Pacat ca ptr multi nu a contat ‘moralitatea acsti parvenit . Indiferent cat va sta in functie eu nu.l consider presedintele meu . Citisem si inainte de alegerii materiale de la dvs ‘dar nu numai astea i figura lui de om parsiv ‘ma dus la concluzia c este un mare pericol ptr tara . Pana se vor trezii prostii ‘crd ca nu va mai putea fi nimic de facut . Va multumesc tr art’ si mai asteptam si altele . S auzim numai de bine .

 3. coacaza spune:

  Sa inteleg ca autorul acestui „articol” a fost si a descoperit adevarul vizitand cele doua adrese?!?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.