DIPLOMAȚIA PANDA, la Craiova

1 DIPLOMATIA PANDA, la Craiova 21.04.2015Facultatea de Drept și Științe Sociale a Universității din Craiova a găzduit, marți, prezentarea celei de a doua ediții a volumului „Diplomația Panda”, semnat de Dan Tomozei, jurnalist român rezident la Beijing. Evenimentul face parte din turneul de promovare a volumului, în care sunt prezentate aspecte ale relațiilor bilaterale diplomatice și economice România – China. (Foto: Bogdan Dănescu)

La eveniment au fost prezenți câteva zeci de studenți, profesori și reprezentanți ai comunității de afaceri chineze din Craiova, principalele teme de interes în cadrul discuțiilor fiind axate pe realitățile Chinei de azi, așa cum se văd din interior.
Gazdele evenimentului au fost Prof. Univ. Dr. Sorin Liviu Damean și Roxana Petrescu, PR Manager al Grupului Editorial Corint.

În perioada următoare, evenimente de prezentare a volumului „Diplomația Panda” sunt programate la BUCUREŞTI (23 aprilie, ora 16) – Universitatea Bucureşti, Institutul Confucius și SIBIU (28 aprilie, ora 14) – Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Drept.

Volumul „Diplomația Panda” ediția a II-a, apărut la Grupul Editorial Corint, este inclus într-un program editorial al R.P. Chineze, finanţat de Radio China Internaţional.

2 DIPLOMATIA PANDA, la Craiova 21.04.2015 3 DIPLOMATIA PANDA, la Craiova 21.04.2015 4 DIPLOMATIA PANDA, la Craiova 21.04.2015 5 DIPLOMATIA PANDA, la Craiova 21.04.2015

REFERINȚE >>>
Evenimente DIPLOMAŢIA PANDA: Craiova, Bucureşti, Sibiu
GOODREAD.RO | „Diplomația Panda” sau „Între China şi România”, interviu cu Dan Tomozei
Volumul „DIPLOMAȚIA PANDA” ediţia a II-a, a apărut la Grupul Editorial Corint
CĂRŢILE MELE

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, Cărţile mele, China, De departe ... România, Din arhive, Înţelege China, Republica Moldova, România, România - China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.