Amintiri din viitor: Klaus Iohannis ne face să uităm de România

Klaus IohannisDupă alegerile prezidențiale din noiembrie 2014, mă întrebam dacă „Este România egală cu Sibiul?”. Semnele din ultima vreme înclină balanța spre un DA, deși firav. Asta pentru că România este dominată de trădarea Noului PNL, a tinerilor imaturi care au îmbătrânit prematur în funcții de stat, dar mai ales de lipsa de reacție a românilor, cel puțin a celor care nu au votat varianta Iohannis. O variantă care pregătește în forță aplicarea aceleiași rețete malefice care a avut succes la Sibiu, acolo unde românii au devenit mai atașați modelelor străine, uitând propriile rădăcini, propria și adevărata noastră natură românească, propria datorie în fața istoriei.

Să privim cu atenție evenimentele din ultimele șase luni, dar mai ales comportamentul președintelui Klaus Iohannis, omul care se bucură de cea mai mare încredere populară. Repet și subliniez faptul că orice om, după o anumită vârstă, este incapabil de improvizație, fiind o permanentă repetiție a educației și convingerilor proprii. După trei mandate de primar, într-un Sibiu în care nimeni nu i-a opus nici măcar o privire, actualul președinte a devenit un monstru lipsit de emoții și înțelegere a realităților românești.

De peste 25 ani, având un puternic suport extern, Iohannis a profitat de haosul generalizat impus de sistemul democratic, bazându-se pe trădări, pe minciună, pe slăbiciunea, incapacitatea și lipsa de reacție a celor care au văzut și înțeles tragedia celor pe care i-a zdrobit zâmbind. Acum, ajuns în fruntea României, Iohannis se comportă abuziv, dictatorial, discriminatoriu, reușind să păstreze aparența unui președinte onest, corect în fața problemelor naționale. Nimic mai fals!

Președintele Klaus Iohannis este o nouă pedeapsă în istoria României, una în fața căruia, rând pe rând, la fel ca în basme, se înclină toate instituțiile care trebuie să apere țara, toate partidele, toți liderii, iar cei care nu o fac sunt sfârtecați public, pentru a servi drept exemplu pentru cei care nu acceptă noua ordine. Un președinte care ne aduce aminte, zi de zi, că trebuie să ne fie rușine că suntem români, este un președinte care nu aduce doar ghinion, ci unul care este profund toxic pentru România.

Folosind în mod abject anticorupția pentru a curăța adversari, pentru a promova legi care să îi consolideze poziția, pentru a genera o nouă structură politică inclusiv în rândul Noului PNL, președintele Iohannis conduce România spre o nouă realitate, străină de tot ceea ce suntem ca români.
Aplicând aceleași metode folosite la Sibiu, acolo unde majoritatea românească a uitat propriile rădăcini, propria istorie de umilință în fața minorității maghiare și germane, Iohannis spală pe creier o națiune. Această rușine are loc cu întreaga complicitate a Noului PNL, pe fondul neputinței PSD și a duplicității noii soluții imorale – UNPR.

Trădarea nu poate să aibă loc acolo unde există curaj, onoare și demnitate, condiții obligatorii care nu se găsesc în codul genetic al celor care compun azi Parlamentul, Guvernul, ministerele și instituțiile statului român.

Ieșirea din comunism a generat haosul perfect pentru cei care au jefuit și continuă să răpească României resursele economice, dar mai ales resursa demnității și patriotismului. Niciodată românii nu au fost un popor permanent luptător. Eticheta „mămăligii” care explodează haotic este una corectă din perspectivă istorică. Însă, chiar și așa, românii trebuie să se trezească pentru a nu pierde o nouă șansă de a ne întoarce la ceea ce suntem ca națiune.
Când economia se află în mâinile străinilor, cu străini care conduc România la nivelul tuturor instituțiilor de forță, nu va fi deloc ușor să ne întoarcem la normalitatea românească, una din care să nu lipsească iertarea, mărinimia și condescendența, chiar și în fața celor care ne-au făcut și ne fac rău de atâta vreme.

În România, majoritatea populației este încă românească. Este necesar să înțelegem foarte bine asta, pentru a putea readuce țara și poporul pe traiectoria pierdută de mult prea multă vreme.

Toți cei care trădează azi România, imaginând că vor putea construi o Românie a lor, similar cum președintele Iohannis își dorește un guvern al său, uită că România există, că acest spațiu în care trăiesc urmașii dacilor rezistă de mii de ani. Și mai uită că într-un spațiu marcat de credință, nici măcar ei nu vor putea să distrugă rădăcina neamului, chiar dacă țara va trece prin noi suferințe, trădări, urgisiri și blesteme străine, ca dovadă că străinii „știu” cel mai bine ce avem noi nevoie: sărăcie, umilință, degenerări de gen și sociale, tensiuni, conflicte și mai ales ura profundă față de aproapele nostru, aspecte care nu sunt specifice poporului român.

REFERINȚE >>>
În lumea reală, și MRU a ratat contactul cu România
Președintele Iohannis girează cel mai perfid sistem al României post-comuniste
Mihai Răzvan Ungureanu vs. Remus Cernea
Adio, domnule MRU!
Sentimentul de teamă este tot mai prezent
Milioanele lui Iohannis, milioanele lui Ponta sau de ce nu contăm ca români
Mimând naivitatea şi speculând slăbiciunile lacheilor, preşedintele Iohannis loveşte în stabilitatea României
Problema PSD: COMUNICAREA CONVINGĂTOARE CU PUBLICUL!
Când C. P-Tăriceanu are dreptate
Iohannis, acelaşi scenariu. Este România egală cu Sibiul?
Alternativa preşedintelui în cimitirul elefanţilor
ALEGERI 2014 – Pentru ce reinventează Klaus Iohannis trecutul propriei soții?
ALEGERI 2014 – Privește-te în ochii lui Iohannis!
ALEGERI 2014 – Fragmentarea României
Scrisoarea unei bunici către Klaus Iohannis: “M-am întrebat ce aş face dacă aş rămâne fără să ştiu nimic de nepoţii mei?”
Fragmentarea României
NERUȘINAREA DE A SFIDA, ZÂMBIND, ROMÂNIA! Ghinion …
Ai nevoie de curaj să nu votezi un minoritar?
Iohannis, singurul cinstit din orașul cu arestați și sinucigași
Pentru că trebuie să știm adevărul despre onestul și bunul primar Kalus Werner Iohannis, prim-vicepreședintele PNL
Când nimeni nu te vrea … în Guvern

Cât contează un om în România: Iohannis vs. Omul de rând
Prematura îndepărtare de mase

Resuscitarea ostaticului Iohannis

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, România și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la Amintiri din viitor: Klaus Iohannis ne face să uităm de România

  1. Pingback: LOCALE 2020 | O țară plutește în lumi paralele! | Octavpelin's Weblog

  2. Pingback: TRIANON,PROSTITUTIA LIBERALA SI RENEGAREA ISTORIEI! | Octavpelin's Weblog

  3. Pingback: O ÎNTREBARE pentru ROMÂNI: DE ce MASONUL KLAUS IOHANNIS nu-l iubește pe MIHAI EMINESCU și ne face să uităm de ROMÂNIA – Basarabia Literara

  4. Pingback: MUTILATUL ARE ALERGIE LA EMINESCU! | Octavpelin's Weblog

  5. Pingback: "Legea antilegionară" sau Delirul liberalismului, ultima sfidare Crin Antonescu. O analiză de Dan Tomozei - Ziaristi Online | Ziaristi Online

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.