Au prigonit cot la cot cu rușii împotriva martirilor români

Fericiti cei prigonitiCei care au ieșit din naivitate, văd bine vremurile pe care ne-a fost dat să le trăim și înțelegem așa cum sunt. După zeci de ani de comunism, americanii nu au mai venit decât atunci când sacii ne-au fost plini, când nu mai aveam nevoie de ei. Dar, după ce s-au înțeles iar cu rușii, au venit să ne prade și ei, alături de europenii civilizați, să ne umilească încă odată, să ne spună că viața și sacrificiul bunicilor și părinților noștri a fost în zadar, că industria care a performat este una de fiare vechi, că trebuie să fie privatizată. De fapt, furată!

În viața democratică românească, scursorile au ajuns în politică și se succed la putere, lătrând bezmetic atunci când sunt în opoziție, lingând tălpile stăinilor atunci când sunt la guvernare. Apoi, când nu mai sunt de trebuință, sunt arestați, umiliți, condamnați, aruncați ca o măsea stricată. Exemplul funcționează perfect, câtă vreme niciun partid politic din România, niciun politician român nu mai reacționează public, vehement, atunci când memoria, sacrificiul, jertfa înaintașilor este călcată în picioare.

Explicația este una singură. Torționarii de ieri s-au înțeles bine cu americanii vânzători de iluzii. La fel se înțeleg și azi, chiar dacă în România, după Constituție, este democrație. Însă libertatea începe să ne fie limitată, încep să ne fie trasate interdicții.

Macină țara românească în tăcere toată umilința îndurată de cei duși, toată umilința urmașilor care sunt lăsați de izbeliște de statul care nu mai este stat, de instituțiile care se ocupă de drepturile homosexualilor, abuzatorilor de copii, de libertățile violatorilor și ucigașilor protejați prin acorduri bilaterale de parteneriat.

Macină țara românească în tăcere trădarea liderilor politici, murdării ale nerușinării, iezuiți ai noilor vremuri vechi, pe care ei le trăiesc cu pretenția că inventează ceva.

Nu, domnilor și doamnelor politicieni! Trădarea și lașitatea nu este ceva nou pe acest pământ! La fel cum blestemul care vă va lega mâinile, picioarele și memoria a fost veșnic lipit de toți cei care au batjocorit țara românească. Voi, v-ați dus și vă veți duce blestemați, pământurile românești au rămas, la fel cum va rămâne veșnică pomenirea celor prigoniți, iubitori de patrie și neam! Ei au fost și sunt oameni simpli, demni, care nu s-au temut să lupte și să moară liberi.

REFERINȚE >>>
Avem dreptul la Radu Gyr, la “Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!”
Amintiri din viitor: Klaus Iohannis ne face să uităm de România
Președintele Iohannis girează cel mai perfid sistem al României post-comuniste
Sentimentul de teamă este tot mai prezent
Mimând naivitatea şi speculând slăbiciunile lacheilor, preşedintele Iohannis loveşte în stabilitatea României

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, România, Video. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.