FURT DE CASE | Iohannis semnează peste tot, „prima doamnă” decontează – DOCUMENTE

Klaus Werner Iohannis, semneaza pentru furt de caseCe nu trebuie scăpat din vedere în afacerile ilegale cu case derulate la Sibiu de actualul preşedintele Klaus Werner Iohannis este modul în care acesta se doreşte extras din ecuaţie, deşi pe documentele incriminante apare exclusiv semnătura acestuia: şi în nume propriu şi pentru falsul moștenitor.

Este tristă ziua în care Justiția confirmă că avem un președinte hoț de case!

În ciuda evenimentelor toxice care acoperă spaţiul social-media din România, nu trebuie lăsat să se aştearnă liniştea peste faptele de corupţie şi hoţie în care este implicat actualul preşedinte al României. Nu doar sutele de mii de euro încasate din preluarea ilegală şi închirierea unor imobile îl face pe verticalul Iohannis un ratat moral, ci mai ales atitudinea cu care continuă să se plaseze deasupra realităţii care spune clar: soţii Iohannis s-au pretat la furt, la umilirea unor familii din Sibiu care nu sunt suficient ascultate pentru a revela adevărata personalitate a preşedintelui României!

Nici măcar demisia de onoare nu vă mai poate fi de folos!

Înconjurat de instituţii şi politicieni de mucava, dispunând de „guvernul meu”, Iohannis transformă România într-un Sibiu mai mare, unde toţi cei care nu se ploconesc şi nu se umilesc, devin ţinte executabile.

Iohannis, acelaşi scenariu. Este România egală cu Sibiul?

Atrag atenţia asupra unui aspect de legalitate care priveşte strict calitatea juridică a preşedintelui în funcţie Klaus Iohannis, în cadrul afacerilor imobiliare derulate la Sibiu. La fel ca şi în cadrul celorlalte imobile preluate la preţ de dumping, documentele aferente imobilului pierdut cu sentinţă definitivă (Str. Nicolae Bălcescu nr. 29) poartă exclusiv semnătura fostului primar Iohannis.

În aceste condiţii, care este motivul pentru care doar doamna Iohannis „decontează” pentru furtul de case? Incompatibila „primă doamnă” a dispărut din spaţiul public, ceea ce este bine. Dar, numai atât?

Iohannis, singurul cinstit din orașul cu arestați și sinucigași

Notarul care a realizat „Încheierea de autentificare” a furtului este cercetat, secretarul de primărie care a emis adeverinţa în fals a fost judecat, avocatul care a intermediat afacerile imobiliare este în atenţia procurorilor. Nu însă şi incompatibilul moral preşedinte, semnatar al documentelor care probează calitatea de hoţ. Pentru că în caz de furt dovedit, nici măcar preşedintele nu se bucură de imunitate, cu excepţia situaţiei în care nesimţirea este unicul lucru bine făcut, care merge ceas!

Documentele publice demonstrează în clar prezenţa interesului direct şi conştient al actualului preşedinte Iohannis în afacerile imobiliare ilegale, neexistând niciun dubiu cu privire la autenticitatea semnăturii. Documentele de mai jos, preluate de la justiţiarul.ro şi Primăria Sibiu, susţin fără tăgadă implicarea directă a fostului primar de Sibiu, actual preşedinte al României, în mafia imobiliară în care au fost şi sunt implicaţi primari, prefecţi, avocaţi, notari, procurori şi judecători.

Din fericire, nu toţi magistraţii din România pot fi cumpăraţi sau deturnaţi!Contract vanzare cumparare 1aContract vanzare cumparare 2a

contract-banca 1acontract-banca 2acontract-banca 3aSemnatura primar Klaus Werner Iohannis

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la FURT DE CASE | Iohannis semnează peste tot, „prima doamnă” decontează – DOCUMENTE

  1. Pingback: LIBERALII CER DEMISIA PRESEDINTELUI JOHANNIS! | Octavpelin's Weblog

  2. norea spune:

    Cel sau cei care sunteti documentati ,faceti reclamatie la DNA .

  3. Pingback: Liberalii cer demisia preşedintelui Iohannis!

  4. Pingback: Documente care atesta ca familia Iohannis FURA CASE! | Exclusiv24.net

  5. George Foceac spune:

    Ce mă doare cel mai tare, e că majoritatea aleşilor,toţi sunt hoţi, nici unul nu este determinat, să dezvolte bunăstarea poporului roman!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.