Cioloș, ipocrizie în stare tehnocrată!

Ciolos si guvernarea ascunsaCândva Dacian Cioloș părea un om normal, țăran cu bun simț, cum singur se lăuda și își făcea campanie electorală, deși nu candida oficial decât în afișe. Dar cum să afirmi, domnule drag, așa ceva? Cum, câtă vreme guvernarea tehnocrată pe care ai condus-o ți-a fost girată de un președinte vândut propriilor obsesii de putere și interese meschine. (Foto: psnews.ro)

Cum se poate, dragule domn Cioloș să spui că „nimeni, niciodată, nu va mai putea guverna pe ascuns în România”, câtă vreme ministrul Justiției din guvernul tău a produs zeci de modificări de legi fără nici măcar să se știe la nivel public? Este doar un exemplu, fără a pune pe tapet administrarea la secret a României prin intermediul CSAT!

Iohannis şi Cioloş, acuzaţi de trădare naţională!

Cum se poate, domnule drag, să fii atât de ipocrit și tulbure sufletește încât să reproșezi altora ceea ce ție și celor de care ești direct legat și interesat să treci cu vederea?

Atitudinea asta duplicitară, vândută și neconformă cu bunul simț a condus la eliminarea din spațiul public nu doar a unui guvern tehnocrat contra-natură, ci va conduce și la dispariția unui tip de liberalism de scandal, de jumătate de adevăr, de oportunism și murdărie imposibil de spălat din memorie.

Păcat, mare păcat, domnule Cioloș! Dar, nu fiți prea trist. Încă sunteți înconjurați de cei care v-au transformat atât de urât, încă faceți parte din echipă și sunteți plătit să renunțați la principii, demnitate și onoare.

Doar așa puteți să fiți lipsit de minima reacție de bun simț atunci când părinții și bătrânii sunt umiliți de o generație pe care vreți să credeți că o reprezentați. Nu vă preocupă decența și bunul simț, respectul pentru bătrâni și cei bolnavi, însă găsiți firesc să fiți ipocrit și mincinos, ascunzând propria mizerie arătând-o cu degetul altora, ca și cum mizeria nu este aceeași!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.