Dacă gândurile şi cuvintele voastre ar fi gloanțe, România ar fi pustie!

Vă împroşcaţi zilnic cu ură, cu mizerii şi nedisimulată bucurie de a vă vedea apropiatul în mizerie. Vă chinuie dorinţa de a-l vedea pe celălalt în genunchi, fie că a greşit sau nu. Vă stimulează orice faptă negativă, tristă, orice nenorocire, vă hrăniţi din tragedii, încât aţi ajuns neoameni. Sunteţi devoratori de umanitate şi demnitate de care aţi devenit atât de străini şi goi, încât … sunteţi demni de milă!

Vă autoflagelaţi cu gândul că fără voi România nu poate exista. Fără voi și adevărul vostru putred, născut și murit în aceeași zi: ieri! Sunteţi acea parte tristă din imaginea României de azi, o imagine mult mai complexă, mai profundă şi valoroasă, pentru care nu aveți timp. Sunteți ceea ce vreți să fiți, demolatori inconștienți!

Bolnavi de ură, incapabili să mai vedeţi şi să promovaţi lumea reală, necesară şi utilă, vă menifestaţi frustrarea generând epidemie de ură, făcând mocirlă din absolut orice, întinând până şi albul zăpezii care, iată, refuză să mai vină.

Dacă voi sunteți România reală, atunci România este dominată de grupări de terorişti, care poluează societatea, viaţa, prezentul şi viitorul.

Totuşi, este bine că mesajele, gândurile şi cuvintele voastre sunt doar atât, chiar dacă ele macină umanitatea până la autodistrugere. Pentru că dacă mesajele, gândurile şi cuvintele voastre ar fi gloanțe, România ar fi fost de multă vreme pustie!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Dacă gândurile şi cuvintele voastre ar fi gloanțe, România ar fi pustie!

  1. bunicaayahuasca spune:

    De constatat oricine poate constata foarte usor ca asa este. Din pacate Dan Tomozei nu spune chiar esentialul, care este cauza acestei stari de fapt.
    Nu spune ca numai si numai „demo[no]cratia” i-a adus pe romani in aceasta stare. Nu spune ca romanii au fost drogati cu „demo[no]cratie” satanista de catre stapanii coloniei Romania si si-au pierdut mintile.

  2. Cornea Elena spune:

    Excelent comentariu . Și cât adevăr conține. Trist, dar adevărat.

  3. Maria spune:

    Felicitări !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.