Din diaspora, ROMÂNULE DIN DIASPORA, îți spun că NU MĂ REPREZINȚI!

Când vocabularul nu te ajută dincolo de o sumă de înjurături și exprimări ridicole, ție, românule din diaspora, îți spun că ești o rușine pentru imaginea României!

Când în exprimarea cotidiană nu depășești nivelul grotesc al golanului de cartier, deși ești mândru de rezidența într-o țară străină, ție, românule din diaspora, îți spun că ești o rușine pentru imaginea României!

Românule din diaspora, care înjuri și ai un comportament grotesc, care ai ajuns să te consideri mai important și mai valoros decât însăși România, DIN DIASPORA ÎȚI SPUN CĂ NU MĂ REPREZINȚI!

Când din experiența pe meleagurile străine nu ai învățat absolut nimic legat de maniere, decență, măsură, reguli, respect, ție, românule din diaspora, îți spun că ești o rușine pentru imaginea României!

Când te alături celor care înjură, îngroșând corul imbecililor, ție, românule din diaspora, îți spun că ești o rușine pentru imaginea României!

Când accepți să primești în comunitatea ta de români din Spania, Italia, Portugalia, Franța, Marea Britanie etc. un dement care te îndeamnă să nu respecți legea, bunul simț, minima morală, ție, românule din diaspora, îți spun că ești o rușine pentru imaginea României!

Când găsești interesant să ai un președinte care te încurajează să fii grobian, să îți educi copiii în limitele comportamentului și limbajului infracțional, ție, românule din diaspora, îți spun că ești o rușine pentru imaginea României!

Când nu ai capacitatea de a înțelege că agresivitatea ta verbală, comportamentală, îți este carte de vizită, ție, românule din diaspora, îți spun că ești o rușine pentru imaginea României!

Când crezi că fără tine, așa gregar, sălbăticit și imbecilizat de convingerile că tu ești România, ție, românule din diaspora, îți spun că ești o rușine pentru imaginea României!

Când ai ajuns să crezi că pentru ceea ce trăiești altcineva este responsabil, vinovat, arăți cât ești de limitat, motiv pentru care ție, românule din diaspora, îți spun că ești o rușine pentru imaginea României!

Îți spun că EȘTI O RUȘINE PENTRU RASA UMANĂ! Îți spun că ești egal cu tine: UN LIPSIT DE MĂSURĂ, UN NERUȘINAT, UN DEZECHILIBRAT, UN ABUZATOR!

Tu, românule din diaspora, când te comporți golănește faci praf imaginea României! Țara noastră pe care, probabil, o tratezi așa cum îți tratezi familia, prietenii, poate la fel cum ești tratat la locul de muncă din afara țării mamă, unde EȘTI UN ABUZAT, UN SCLAV, UN FRUSTRAT!

Din diaspora, tututor celor din diaspora care ați adoptat jignirea, înjurătura, mitocănia, abuzul, prostia, imbecilitatea … ca formă de normal comportament, vă spun că NU MĂ REPREZENTAȚI!

România care contează, România care lasă ceva în urmă, este atât de departe de voi cei grobieni din diaspora, încât ați ajuns să confundați propria țară cu o hazna în care vă întoarceți doar pentru a vă elibera mizeriile, frustrările … Asta, pentru că în țările de rezidență nu aveți curajul să încălcați legea, să jigniți autoritățile, să luați la scuipat forțele de ordine, să protestați fără autorizație etc.

Românilor din diaspora care au făcut din înjurătură, mitocănie, agresivitate, ură, un comportament firesc, din diaspora vă spun: NU MĂ REPREZENTAȚI!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Din diaspora, ROMÂNULE DIN DIASPORA, îți spun că NU MĂ REPREZINȚI!

  1. Alex spune:

    Lasa ca te reprezinta doamna premier Viorica, oficial!😂

  2. Țicu Miruna spune:

    Așa am înțeles și eu, că nu reprezintă tâmpiți.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.