Laurenţiu Văduva în vizită la Radio China Internaţional

Secţia de limba română din cadrul Radio China Internaţional (RCI) a primit, marţi, vizita domnului Laurenţiu Văduva, unul dintre oamenii care dau voce Radio România, aflat la final de misiune în China.

“Sunt extreme de emoționat și impresionat de ce am descoperit trecând pragul Radio China Internaţional, o instituție care se pliază pe istoria comună România-Chiina și care a marcat în această vară 50 de ani de emisie în limba română”, a declarat Laurenţiu Văduva, după ce a parcurs expoziţia de memorii a RCI şi a făcut cunoştinţă cu echipa redacţiei de limba română.

Preţ de câteva ore, în cadrul discuţiilor purtate cu domnul Wu Min, directorul secţiei române, şi cu doamna Li Xin, director-adjunct, Laurenţiu Văduva a evidenţiat o parte dintre experienţele acumulate în ultimul an în China. De asemenea, în cadru schimbului de idei, au fost încurajate apropierea şi colaborarea instituţiilor media din China şi România, fiind exprimată disponibilitatea de a mijloci o cât mai eficientă comunicare între instituţiile publice media din cele două ţări.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, China, De departe ... România, Români în China, România, România - China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.