Avem cea mai MARE FRAUDĂ ELECTORALĂ și cea mai mare COMPLICITATE TRANSPARTINICĂ!

Nu mai există dubii! Alegerile din 26 Mai 2019 au fost fraudate grosolan! O mașinațiune pusă la cale de organizatorii care numără, pentru că niciodată cei care votează nu contează. Sunt mii de documente care demonstrează frauda produsă cu precădere în secțiile de votare din străinătate și cele din mediul rural din România. Dar, uite cum PSD tace! Poate ar fi cel mai interesat să reclame această fraudă. La fel tace și ALDE, într-o complicitate transpartinică grețoasă și îngrozitoare din perspectiva tinerei și permanent violate democrații românești.

Cele mai murdare exemple de fraudă electorală vin din însări capitala administrativă a Uniunii Europene, Bruxelles, acolo unde cine s-ar fi aștepat să avem o diasporă atât de consistentă. În cele șase secții de votare organizate în capitala Belgiei au votat la europarlamentare 9.621 de români, iar pentru referendum 9.877!

Un caz special este reprezentat de Secția de Votare Nr. 32, unde absolut toate datele prezentate public și OFICIAL se contrazic, fie că vorbim de datele din sistemul electronic al Biroului Electoral Central, fie că sunt procesele verbale de secție.

Simplu și pe scurt!

În procesul verbal, deși în secția de votare s-au prezentat 1.673 de persoane, numărul voturilor valabil exprimate a fost de 5.324! În procesul verbal electronic, cele 5.324 de voturi valabil exprimate devin buletine de vot neîntrebuințate și anulate! Mai mult, cele 1.673 persoane prezente în secția de votare, în procesul verbal electronic ajung la 1.676!

Dacă privim datele aferente votului din 2014 din Belgia, constatăm că în toate secțiile de votare s-au prezentat 2.095 de români, numărul voturilor valabil exprimate fiind de 2.060!

În aceste condiții, cum de nu există niciun partid interesat să afle cum s-a ajuns ca în 2019, în Belgia, să avem 13.697 de votanți – de aproape șapte ori mai mulți? Datele statistice pe țări pot fi găsite AICI

Nu are rost să aduc alte argumente. Dovezile care curg în mediul online arată fără tăgadă că alegerile europarlamentare și referendumul sunt acoperite de o umbră pe care niciun politician nu dorește să o înlăture. Poate tocmai pentru că politicienii se tem, poate tocmai pentru că Liviu Dragnea este un exemplu atât de puternic încât pușcăria îi îngrozește mai mult decât aruncarea țării într-o perioadă poate chiar mai neagră decât epoca Băsescu!

Rămâne să observăm concluziile Curții Constituționale a României care se va exprima DOAR pe tema referendumului!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Avem cea mai MARE FRAUDĂ ELECTORALĂ și cea mai mare COMPLICITATE TRANSPARTINICĂ!

  1. Cris spune:

    Daca cineva care a facut o scoala , fie si pe Kent si Wiskey, priveste cu atentie si face un calcul simplu, in ceea ce priveste cazul prezentat in articol, isi da seama imediat ca cineva a inversat doua rubrici cand a completat tabelul, respectiv randul d cu randul e, si de acolo este eroarea, dar numarul celor care intr-adevar au votat nu se schimba cu nimic. Insa este mai usor de influentat negativ pe cei ce citesc doar un titlu , dar nu vor sa verifice si ceea ce apare in interiorul articolului.

    • Dan Tomozei spune:

      Stimate domn,
      cu puțină atenție și lectură până la capăt, observi că am subliniat aspectul menționat. Asta nu justifică cu nimic creșterea numărului de votanți de aproape șapte ori numai într-un oraș unde în mod evident nu avem diaspora.
      Mai mult, repet, este un exemplu minor, în comparație cu cele care apar tot mai mult în spațiul public, aproape jumătate dintre procesele verbale de secții de votare nefiind validate nici după două săptămâni.
      La bună vedere!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.