Vă tot spun că omul este …

Din 2004 scriu. Se fac, iată, 15 ani de când prezint argumente, probe, pentru a demonstra că (ne)omul este egal cu sine: bolnav de eugenie, în ultima fază de narcisism. Dacă 2,2 milioane de români au semnat găsit în el un model, un exemplu de urmat, nu înseamnă nimic mai mult decât că mulți dintre noi au fost deturnați de la rațiunea de a fi român!

Nu este de mirare că liberalismul românesc a ajuns preșul de care își șterg bocancii toți cei care trec poarta UE. PNL-ul de azi este identic și egal cu președintele care vrea normalitate într-o țară pe care o tratează cu absolutismul unui ratat emoțional, incapabil să reacționeze normal în fața suferinței personale, naționale. Pentru el, suferința și moartea sunt argumente şi instrumente de troc politic.

Vă tot spun că omul este plecat din cele normale, deşi vrea să ne impună o Românie normală, una în care cei care susţin familia bărbat-femeie sunt „infatuați care au propagat ura„, spre deosebire de bezmeticii LGBTQ pe care îi adoră şi protejează. Vă tot spun că omul este incapabil să fie altceva decât un dictator ratat, dependent de sforile care îl dirijează permanent împotriva românilor, un torţionar de modă nouă. Vă tot spun că România a încăput pe mâna trădătorilor și străinilor. Vă tot spun că trebuie să ne trezim din somnul rațiunii care permite să avem monștri la Președinție, la Guvern, în Parlament, monștri care nu fac decât să exacerbeze ura, necredința, bolile sociale la modă, tendințele secesioniste.

Vă tot spun că suntem și sunteți ceea ce alegeți, ce spuneți și faceți!

Dacă alegeți să fiți cu cei care vă spun zi de zi că trebuie să vă fie rușine că sunteți români, că trebuie să uitați că sunteți români, că trebuie să vă uitați tradițiile, obiceiurile, iubirea de familie, de mamă și tată, de țară … atunci meritați tot ce trăiți. Dacă acceptaţi să vi se spună ce este bine şi ce este rău, ascultând de răul absolut, nu faceţi decât să sfidaţi și să anulaţi sacrificiul celor care au înviat pentru totdeauna suferind și murind pentru că alții s-au crezut îndreptățiți să spună: „a trebuit să moară oameni” … pentru ca ei să facă permanent demonstrații criminale.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2019, Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.