CGTN | Italia a înregistrat simptome speciale de pneumonie încă din luna octombrie

Expertul medical italian Giuseppe Remuzzi, directorul Institutului de Cercetări Farmacologice “Mario Negri” (foto), a declarat că unele simptome speciale de pneumonie care nu au mai fost văzute până acum au fost descoperite, în Italia, încă din lunile octombrie, noiembrie și decembrie 2019.

CGTN transmite că, expertul italian consideră că noua pneumonie nu este una obișnuită și este total diferită de pneumonia cauzată de gripă.

Solicitat să explice de ce nu au fost lansate avertismente, Giuseppe Remuzzi a declarat că sunt două argumente.

„Primul, pentru că este ceva nou și este dificil să facem judecăți cu acuratețe. Al doilea considerent, pentru că punctele de vedere ale experților nu sunt similare, sunt foarte diferite. Încă de la început, am avut experți care au spus că ne confruntăm cu o situație foarte gravă. Aceasta este o pendemie globală, o problemă care privește toată umanitatea.
Oricum, vom învinge epidemia pentru că suntem ființe mult mai inteligente decât acesti virus. Pentru că avem o mulțime de intrumente care în prezent sunt aplicate în lupta împotriva virusului. Acest virus nu este unul banal și nu trebuie să îl abordăm cu seninătate.” (vezi video AICI)

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, Din arhive, Din presa chineză, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.