DICTATURĂ! | Iohannis a decretat suspendarea dreptului la viață intimă, la proprietate privată și dreptul la domiciliu!

Dacă Parlamentul aprobă Decretul semnat astăzi de președintele Klaus Iohannis, ROMÂNIA INTRĂ ÎN DICTATURĂ!

Citiți și băgați la cap ce vă paște … de Paște:

Președintele României decretează:

Art. 1. – Începând cu data de 15 aprilie 2020, se prelungește cu 30 de zile starea de urgență pe întreg teritoriul României, instituită prin Decretul nr.195/2020, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 212 din 16 martie 2020.

Art. 2. – Pentru prevenirea răspândirii COVID-19 și realizarea managementului consecințelor, raportat la evoluția situației epidemiologice, pe durata stării de urgență este restrâns exercițiul următoarelor drepturi şi libertăți, proporțional cu gradul de realizare al criteriilor prevăzute de art. 3 alin. (5):

a. libera circulație;
b. dreptul la viață intimă, familială și privată;
c. inviolabilitatea domiciliului;
d. dreptul la învățătură;
e. libertatea întrunirilor;
f. dreptul la grevă;
g. dreptul de proprietate privată;
h. libertatea economică.

…. Vezi textul integral AICI

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

8 răspunsuri la DICTATURĂ! | Iohannis a decretat suspendarea dreptului la viață intimă, la proprietate privată și dreptul la domiciliu!

  1. Pingback: COLIMATOR.Adecvarea PSD la înmormântările atât de dragi lui Iohannis! | Octavpelin's Weblog

  2. Pingback: NU UITATI ROMANI.Adecvarea PSD la înmormântările atât de dragi lui Iohannis! | Octavpelin's Weblog

  3. Pingback: Adecvarea PSD la înmormântările atât de dragi lui Johannis! | Octavpelin's Weblog

  4. dragos spune:

    E cea mai mare crima impotriva romanilor .facuta de fascistul iohanis

  5. Elahim Tanase spune:

    Nascuti in lagare: nu tu alegi timpul in care sa excelezi ,sa-ti aduci aportul la Umanitate.Timpul te creeaza iti da forma si sens.Totusi sensul vietii incepi sa-l pipai cu mainile si sa-l percepi prin instinct si intuitie in primii ani de viata in timp ce adultii te dreseaza si decid asupra vietii tale fara remuscari calcandu-ti in picioare Liberul Arbitru.Parintii manipulati de sarlatanii lideri religiosi care au inventat un Profet pentru Profit traiesc ca paraziti ai societatii in timp cu ajutorul guvernelor care se autointituleaza proprietari de sclavi transforma omul liber in carcase goale fara continut,obedienti religiei inutile si statului escroc folosindu-ne ca sclavi.Instinctul violentei se cuibareste in noi ca un parazit asteptand sa ne absoarba mania si sa o dezvolte intr-o actiune capabila de distrugere de orice forma, fara limite.Singurul lucru care-l intelegem in mod perfect este RAZBOIUL pentru ca suntem lacomi sau pentru supravetuire am dezvoltat Industria de Aparare iar cea mai buna Aparare este Atacul dar vorbim despre aparare in modul cel mai ipocrit cu putinta findca dreptul fundamental la Legitima Aparare pentru civili a fost confiscat de formele de autoritate irationale care indreapta o arma,un microfon si o camera de supraveghere impotriva ta fara ca tu sa stii sau sa-ti dai acordul si ei numesc asta dreptate,apararea drepturilor fundamentale.Cata ipocrizie.Furia fata de nedreptate e universala.Capacitatea de a riposta NU, asta din cauza unor escroci care au inventat escrocheria numita justitie sociala cu scop de jaf.Rafuiala e un circ cu actori in robe care sustrag prin manipulare si abuz bani de la ambele spete aflate in conflict.Coruptia intra astfel in actiune in defavoarea DREPTATII.In esenta violenta e aproape intotdeauna prezenta comisa atat de legiuitor cat si de oameni in general.Masinaria justitiei este rece,lenta ,distrugatoare de vieti si destine.Rescrierea istoriei de catre invingatori e doar un alt gen de razboi purtat dupa incheierea macelului pe campul de lupta.Criminalii autoproclamandu-se eroi …..sunt capabili de orice ….astfel constatam ca pacea e un razboi deghizat iar cei mai rai monstrii sunt ascunsi in sinele nostru.Sondeaza-ti sinele, gaseste monstrul din tine dar mai ales pe cel din formele de autoritate irationale.

  6. paula mihaela sterian spune:

    Degeaba latram si behaim aici atata timp cat stam pasivi, inactivi si dezbinati!

  7. Valter Cojman spune:

    Lui IohaniSS ii place starea de urgenta pentru ca se simte ca un dictator care are toata puterea adica, EXACT CEEA CE ISI DOREA.
    Daca i s-ar permite sa faca ceea ce a facut Hitler, Hitler ar deveni mic copil pe langa IohaniSS…

  8. Snaider Paul spune:

    Niste imbecili ! Un om cu gasca lui scrie trei randuri pe hartie si vrea ca milioane de romani sa le accepte fara tagada !!! ATUNCI LA CE SE MAI CERE VOTUL PARLAMENTULUI ? Dupa gandirtea acelora votul trebuie sa fie …OBLIGATORIU PENTRU ! NEBUNILOR ; IN DEMOCRATIE SE POATE SPUNE : DA-NU- SAU ABTINERE ! DOBITOCILOR !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.