Criminalii economici COVID-19 sunt încă la guvernare!

România se află la finalul celei de a doua luni de stare de urgență, impusă ILEGAL de președintela Iohannis și guvernul PNL, cu crasa complicitate a Parlamentului de la București. De două luni de zile, România este decimată economic și social de o guvernare aflată la cheremul unui descreiarat de primat ajuns președinte de țară, incapabil să înțeleagă că România nu este egală cu Sibiul, iar românii nu sunt sibienii hipnotizați de realizările finanțate de la București și asumate de unul singur de bolnavul social Iohannis!

La două luni de stare de urgență și la șase luni de la preluarea puterii, putem afirma fără teamă și reținere că în România, criminalii economici sunt la guvernare, pandemia COVID-19 fiind folosită ca scuză pentru absolut toate ilegalitățile și aberațiile legislavive, pentru toate abuzurile administrative!

Pentru a impune restricții, Președintele și Guvernul au încălcat Constituția și legile în vigoare!

Statistica ne oferă o imagine corectă a realității: 12 județe din România au fost arestate economic și social pentru câteva zeci de cazuri COVID-19! (vezi tabelul)

Pentru ce a fost blocată economia unor județe precum Brăila (19 cazuri la data de 14 Mai 2020), Vâlcea (27 cazuri), Harghita (25 cazuri), Sălaj și Olt (52 cazuri), Satu Mare (54 cazuri), Călărași (67 cazuri)? La fel, în județele Buzău, Gorj, Prahova, Maramureș, Mehedinți, unde sunt înregistrate sub 100 de cazuri? De asemenea, doar 23 dintre județele România au peste 200 de cazuri COVID-19.

După ce au închis Bisericile, guvernul merge cu cerșitul la BOR!

Criminalitatea economică și socială este cu atât mai gravă cu cât, în toată această perioadă și fără să se știe până când, spitalele din România au fost pur și simplu închise! De la banalul stomatolog, la complicatele cazuri cardiace, de leucemie, cancer sau fracuri … românii au fost pedepsiți de guvern să moară sau să se declare cazuri COVID-19!

Ce poate să însemne toată această demență politică promovată de Iohannis- PNL și girată de Parlamentul României?

Când se va opri tot acest spectacol macabru al pandemiei existente, însă exagerată și dusă la extrem de un guvern care se manifestă într-o permanentă și diabolică stare de amenințare la adresa propriului popor?

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Criminalii economici COVID-19 sunt încă la guvernare!

  1. Pingback: COVID-19 | DESPRE INCOMPETENTA SI IMPOSTURA AUTORITATILOR DE LA BUCURESTI! | Octavpelin's Weblog

  2. Mihail spune:

    Până când vrea Arafat se va continua!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.