Guvernul Iohannis-PNL girează atacurile la adresa Bisericii Ortodoxe Române!

Avem o singură variantă: să ridicăm vocea! Să nu tăcem în fața demenței economice și culturale pe care o imprimă zi de zi guvernul Iohannis-PNL.

Această șleahtă de nenorociți puși pe furat și demolat România a ajuns să gireze, la nivel de vicepremier și de ministru al Culturii, atacurile la adresa Bisericii Ortodoxe Române (BOR)! Ultima instituție care încă rezistă în România în fața asaltului demenței globale promovate cu agresivitate de Iohannis, PNL și USR, și în fața căreia politicienii români tac cu gravă complicitate.

TÂRFĂ DE CARIERĂ ajunsă vicepremier (potrivit celor declarate public de premierul în funcție), Raluca Turcan, a girat cu prezența, alături de ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, un eveniment caracterizat cap-coadă un atac la bunul simț, la decență, cultură și nu în ultimul rând un atac la adresa BOR. Totul în cadrul unui proiect finanțat de guvernul Iohannis-PNL cu două milioane de lei, intitulat Muzeul Național de Artă Contemporană (MNAC).

„Faptul că am fost aici, că v-am întâlnit pe dumneavoastră, mi-a întârit speranța, speranța că în România există un viitor bun, frumos, există perspectivă în materie de creație artistică și nu pot decât să vă sigur de implicarea mea și a domnului ministru al Culturii, și a guvernului din care fac parte, totală!”vicepremierul Raluca Turcan, 10 Iunie 2020

Doi săraci cu duhul, îmbrăcați în rochii, au întreținut atmosfera culturală caracterizată de vicepremierul Turcan drept una demnă să fie susținută cu toată forța de Guvernul PNL!

Dar, ce anume promite Guvernul să susțină? Exact atacul la adresa Bisericii Ortodoxe.

„Suntem în faţa Catedralei …. Neamului. Sperăm să cadă!”, recita, în chiotele câtorva zeci de declasați, un dement cu pretenție de artist, lăudat și încurajat de vicepremierul Turcan.

Nimic, absolut nimic nu trebuie să rămână neatins de holera Iohannis-PNL! Iar Biserica trebuie să cadă, pentru că este ultima care încă rezistă în fața demenței globale care și-a instaurat la București președintele și guvernul.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2020, Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, Înţelege China, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.