Se naște un lider, TICĂLOȘILOR!

CITEȘTE ȘI DĂ MAI DEPARTE!

Avocatul Dan Chitic are cel mai bun discurs public din ultimii 30 de ani, despre România, despre soarta românilor, despre clasa politică și cei care duc țara spre dezastru și dictatură!

OPRIȚI LEGEA DICTATURII MEDICALE!

Această lege este cel mai grav atac la ordinea constituțională și de drept din țara asta. Această lege nu poate fi criticată pe puncte, această lege nu poate amendată cu virgulă și cu câte un cuvințel, cum a făcut opoziția! Această lege trebuie să fie respinsă!

Acestă lege este sinteza a 30 de ani de colaboraționism între o clasă politică și un sistem abject de securitate. A vândut țara și acum ne vinde pe noi. Ne vinde drepturile noastre.

Nu mai avem dreptul să rămânem în pasivitate. Dacă nu pentru noi, nu avem dreptul să facem asta pentru copiii noștri. Ieșiți, fiți furioși! Dacă nu pentru voi, pentru ei, care nu pot să fie acum furioși.

Nu vă lăsați călcați în picioare de o mână de tâlhari, care sunt aici, și care au făcut averi inimaginabile!

Este ultima șansă, dragi suspecți! Nu vom mai avea alte șanse, nu vă mai bazați pe Avocatul Poporului, pe Curtea Constituțională, că și ei sunt suspecți. Și lor le va fi frică, de mâine. Acum noi trebuie să spune, noi, fiecare în parte: STOP TERORII! OPRIȚI LEGEA!

Opriți legea care ne transformă pe toți în suspecți, care ne pune pe toți la cheremul unui medicuț care va primi ordine în plic de la securistul de serviciu, și care ne va duce pe fiecare dintre noi care este incomod, care are o afacere incomodă, care are o poziție incomodă, sau care are doar un job care este dorit de fiul unui securist. Ne va băga în izolare!

Avem obligația să oprim acest fascism, care în loc de zvastică poartă o cruce roșie. Avem obligația să spunem: NU!

Nu mai există opoziție. Există doar putere, puterea banului și a securității care-i dictează pe toți. Care-i controlează pe toți!

Ieșiți din robie, nu vă mai lăsați, e ultima noastră șansă!

MAI ESTE SPERANȚĂ ÎN ROMÂNIA!

Dragi suspecți, trădarea este cel mai grav păcat, este dincolo de infracțiune, iar ei au păcătuit față de noi, față de această țară și față de poporul nostru care spun că este și al lor.

Nu avem dreptul să rămânem în pasivitate, nu avem dreptul să-i lăsăm să ne fure cele mai fundamentale drepturi ale noastre: dreptul la viață, la integritate, dreptul la familie, dreptul la proprietate, dreptul la identitate, dreptul la liberă exprimare, dreptul la opinie,

Noi cei de aici suntem singura opoziție valabilă și soarta acestei țări stă pe umerii noștri, a fiecăruia dintre noi, care suntem suspecți și recunoaștem că suntem suspecți. Și mai mult decât atâta, suntem infectați cu un virus de care nu putem fi vindecați: Suntem iubitori de țară! Nu vom lăsa această țară pe mâna unor ticăloși!“*

*Mesaj prezentat la 12 Iulie 2020, în timpul mitingului de protest ÎnLibertate, organizat împotriva legii carantinării naționale!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, Din arhive, România și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Se naște un lider, TICĂLOȘILOR!

  1. Pingback: Singura mea opțiune: DAN CHITIC! | Octavpelin's Weblog

  2. Pingback: ROMÂNIA este vie și ÎnLibertate, în Piața Victoriei! | Octavpelin's Weblog

  3. Pingback: Ridicați-vă din pasivitate, teamă și neîncredere! | Octavpelin's Weblog

  4. Pingback: Dan Chitic are potențialul să devină un lider - Incorect Politic

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.