În loc să cadă Guvernul, au îngropat PSD!

Cel mai dezastruos și demis guvern al României, vinovat pentru modul criminal în care a gestionat și continuă să gestioneze pandemia Covid-19, a mai primit un instrument cu care să tortureze poporul! România avea toate instrumentele legale pentru a pune sub control epidemia. Însă aceste instrumente sunt inutile în mâna unor imbecili duplicitari, incapabili să citească, necum să înțeleagă o lege.

În loc să răspundă pentru miile de morți lipsiți de îngrijiri medicale prin închiderea spitalelor, pentru jaful de la bugetul public, pentru traficul cu materiale medicale, pentru școlile închise, pentru cel aproape un milion și jumătate de șomeri, pentru închiderea bisericilor, pentru sutele de mii de amenzi date ilegal, pentru teroarea psihică și sfidarea generalizată a românilor … Guvernul Iohannis-PNL este ținut în viață de un mort intrat în putrefacție morală: PSD!

Ce avem după votul de ieri din Senatul României?

O reconfirmare a faptului că străinii conduc România, că românii o trădează și o vând. Aceasta este imaginea uneia dintre țările cele mai înzestrate de natură, dar cu accidente de curaj, demnitate și iubire de țară, la nivelul liderilor.

PSD a murit!

Aerul țării este îmbâcsit de gust de tămâie și lumânare arsă, de trup în putrefacție și formol. După sinuciderea PSD din Camera Deputaților, cel mai mare partid politic al României (cât de decadentă este imaginea uriașului paralizat) s-a îngropat în uralele de bucurie ale unei guvernări inconștiente, dovedit criminale în relația cu sănătatea și grija pentru oameni.

Cu câteva excepții care nu vor fi reținute de istorie, clasa politică din România a trădat din nou, transformând 20 de milioane de oameni în SUSPECȚI, oricând ținte pentru adevărații bolnavi de putere care ne conduc!

Străinii conduc România spre cimitirul istoriei, în aplauzele românilor ajunși în cea mai gravă stare de inconștiență, incapabili nici măcar să mai reacționeze în fața răului, adică în fața DICTATURII SANITARE!

COVID-19 | Despre incompetența și impostura autorităților de la București!

La îngropăciunea PSD cuvintele sunt de prisos. Când faci jocul dușmanului de moarte, ori ești prost grămadă, ori ești șantajabil până la al patrulea grad de rudenie. Ori asta înseamnă să fii nu doar imbecil, ci infectat de mania autopersecuției!

Dar … chiar și în aceste condiții, fruntea sus români … sfârșitul nu-i aici! Nu vă fie frică și Iohannis PICĂ! Rămâneți #ÎnLibertate!

A 11-a poruncă: Să nu respecți Constituția!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, Din arhive, România și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.