Dezonoarea de a vrea să fii slugă în războiul SUA-CHINA!

Că Guvernarea Iohannis-PNL caută cu disperare și fără succes să pozeze în importanță și competență, au înțeles și pinguinii care țopăiau fericiți în 2009 la tăierea salariilor și pensiilor. Mai mult, Guvernarea Iohannis-PNL se bagă în seamă pe subiecte și evenimente care îi depășesc nivelul de înțelegere și potență, așa încât nu îi rămâne decât să convingă că, în ciuda tuturor evidențelor, a fi sclav nu este o rușine ci o mândrie. Iohannis-PNL fac din slugărnicie și pupat tălpile străinilor o etichetă, o conduită, un stil de a face politică, un model pentru viitorul României!

Dovada că sunt incorigibili, impotenți și proști grămadă, este oferită de memorie. Pentru că asta le lipsește cu precădere și nu doar liberalilor.
Sclavi politici se găsesc atârnați pe toate gardurile, oricând, însă oameni demni, patrioți, dispuși să se sacrifice, mai puțin. Situația este valabilă și în mass media de la București, nu puține fiind redacțiile care au preluat și promovat noul atac al ambasadorului american la adresa Chinei.

Am arătat cu alte ocazii că La ordinul SUA, România calcă în picioare regulile economiei de piață! subiectul la modă acum fiind tehnologia 5G. La București, instigator responsabil cu tulburarea minților este Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman, un diplomat dereglat pe care PNL simte nevoia să îl urmeze oricât de aberante, antidemocratice și anti-economie de piață, îi sunt pozițiile!

Guvernul Iohannis-PNL primește ordine de la amărâtul Zuckerman. Guvernul Iohannis-PNL execută întocmai și la timp ce îi cere ciupitul Zuckerman. Guvernul Iohannis-PNL are permanent la dispoziție petarde gata să se auto-detoneze, pentru a demonstra că de dragul licuriciului nicio sinucidere nu este în zadar!

O astfel de petardă este marele gânditor Ovidiu Raețchi (foto dreapta), deputat PNL în Parlamentul României. Un sinucigaș de profesie, frate de sânge cu Iulian Chifu și Pavel Popescu (PNL). Toți trei sunt pasionați să își rupă dinții în abordări care privesc Rusia și China, țări și spații pe care nu fac eforturi să le înțeleagă, semn că ordinul se execută, nu se discută.

Dacă pe 10 Septembrie a.c. instigatorul Zuckerman a ieșit cu o nouă tiradă la adresa Chinei, Huawei și tehnologiei 5G, la numai o zi distanță Raețchi a simțit nevoia să arate că există, că Parlamentul Românei a devenit o cloacă de idioți utili.

Deși Zuckerman se lansează într-o avalansă de acuzații la adresa Chinei, sistemului politic din China, companiei Huawei și tehnologiei 5G, își lasă o portiță de evacuare în cazul unui proces. Deși vrea să impresioneze prin acuzații, mizerabilul diplomat american repetă de trei ori că acuzațiile sunt PRESUPUNERI! Repet, PRESUPUNERI! (vezi foto text jos) Pentru că nicio instanță din lumea noastră nu a emis o sentință care să confirme acuzațiile americane. În schimb, avem numeroase sentințe și dovezi care arară că SUA sunt cele care acționează permanent în direcția acuzațiilor aduse Chinei: spionaj, supraveghere globală, violarea intimității persoanelor private și a liderilor de state etc.

Chiar și așa, parlamentarul Raețchi preia ștafeta imbecilității și o duce la un alt nivel, implicând Academia Română în disputele economice SUA-China! Mai mult, cu o logică de tip securist tâmpit, Raețchi caută să explică cum științele în general sunt de stânga și de dreapta, că matematica, fizica și noile tehnologii sunt fie democrate, fie comuniste! Ei bine, doar un PNL-ist slugarnic putea să facă asemenea afirmații asumate în mod public.

Vezi textul promovat de Raețchi pe FaceBook în care afirmă că „România este orientată strategic spre Occident. Prin Armată, politică externă, intelligence etc. Academia Română pare orientată strategic spre China” (!?), și în care amestecă o serie de informații, date, evenimente, fără nicio legătură, doar pentru a încerca să construiască un zid de impostură în care să lovească toți cei care au în cap plăcerea slugărniciei.

Mai mult, parlamentarul Raețchi spune că „în timp ce statul român e coerent cu opțiunea sa strategică occidentală, Academia pare să sprijine interesele Chinei„. Ca să traducem, România trebuie să accepte orice decizie și dispută americană cu China, trebuie să atace și să depună eforturi pentru a afecta interesele Chinei, doar pentru suntem membri UE și NATO!

Când un parlamentar PNL se lansează într-o astfel de poziție, când lansează acuzații la adresa unei țări, trebuie să fie conștient că în mod automat implică Parlamentul României și România, nu doar propria persoană și partidul din care face parte. Însă, Raețchi și cei de nivelul lui intelectual îngustat astăzi la euroatlantism, nu au nici conștiință, nici interesul de a vegea lumea în termeni globali așa cum pretind, cu atât mai puțin pot aborda în mod onest subiectul: INTERES NAȚIONAL!

Gândirea de tip bolșevic-sovietică promovată de SUA și preluată de torționari intelectuali de tipul lui Raețchi, Chifu etc. nu face decât să evidențieze realitatea colonială la care a fost redusă România.

Pe această spirală descendentă a evoluției, din partea SUA și Guvernului Iohannis-PNL ar trebui să ne așteptăm la o listă neagră a țărilor și instituțiilor cu care vom avea permisiunea să le vizităm, să le cunoaștem, să cooperăm, să le înțelegem. Iată democrația, globalizarea, drepturile și libertățile despre care vorbesc și caută să își impună punctele de vedere SUA, un lider mondial care una spune, dar alta face, disperate și capabile de orice numai să nu își piardă poziția hegemonică.

Peste două săptămâni, vom cunoaște dacă România va continua pe calea imbecilității-slugarnice promovate de Guvernul Iohannis-PNL, pe calea degradării accelerate sociale, educaționale, economice, sanitare. Dacă va fi așa, țineți cont de cele spuse în aliniatul anterior.

Să ne întrebăm simplu: Ce are de câștigat România făcând pe plac SUA, atacând permanent China, susținând și promovând pozițiile americane? Cât despre ce pierde … deja este inutil să repun în discuție investițiile reale făcute de China în Bulgaria, Serbia, Ungaria, pentru a da doar câteva exemple.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, China, De departe ... România, Din arhive, Înţelege China, România, România - China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Dezonoarea de a vrea să fii slugă în războiul SUA-CHINA!

  1. Pingback: Un tâlhar nenorocit! | Octavpelin's Weblog

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.