Fericirea de a îngropa o țară!

Îmi plac oamenii superiori, dar ce spectacol trist să vezi realitatea: cu cât sunt de superiori, cu atât sunt de mici în modul cum se poartă cu alţii.” – Parizianul / Delirul, Marin Preda

Sunt încă milioane de români care cred cu determinare că președintele Klaus Iohannis este soluția salvatoare pentru România. Determinarea asta are legătură cu mecanismele de ură, dispreț și proastă superioritate, aplicate în cadrul singurului program național care a dat rezultate în ultimii ani!

Cine a rămas sănătos la cap și suflet, nu are cum să nu observe că România a intrat în cea mai proastă perioadă a ultimilor 30 de ani!

Cu cât Iohannis și guvernul PNL se declară mai mulțumit unul de celălalt, cu atât România se afundă în dezastru, fiind îngropată în datorii și înstrăinarea ultimelor resurse proprii rămase în proprietate națională.

Sub guvernarea Iohannis-PNL, dacă românul are dreptul la un leu, primește un ban. Legea a devenit facultativă, iar asta nu mai supără nici pe duplicitara și complicea la crimă de stat Uniune Europeană, nici pe #tefeliștii care astăzi nu mai primesc resurse externe pentru a produce crize interne!

Războiul cu PSD, susținut obsesiv de Iohannis-PNL, arată singura predispoziție și calitate a celor magnetizați în jurul unui președinte cu gândire îngustă: demolarea! Incapabilă să construiască măcar o frază normală, echipa Iohannis-PNL excelează prin ura la adresa unui partid pe care l-au transformat într-o mârțoagă pe spatele căruia biciul se înnoadă de coastele prin care se citește trădarea instituțiilor bugetate să apere România de trădare și impostură!

Fiecare ieșire publică a președintelui Iohannis este o manifestare a limitelor unui om bolnav de sine, bolnav de putere, măcinat de carențele unui minoritar nu doar etnic, un personaj care nu contenește să laude și să împroaște românii cu singurul succes cert: Fericirea de a îngropa o țară!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Fericirea de a îngropa o țară!

  1. Pingback: Președintele deșertăciunilor! | Octavpelin's Weblog

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.