Iohannis nu va face un pas înapoi! NICIODATĂ!

Constat o oarecare bucurie în urma rezultatelor parțiale care dau PSD lider în opțiunea electoratului (încă) dispus să se mai joace de-a Democrația. Este o bucurie a tristeții, pentru că ce poate să fie placajul la rupere încercat de poporul român în fața președintelui pe care l-a ales cu 66,5%?
După numai un an, poporul pare că a ieșit, o clipă, din starea de amoc. Atât, nimic mai mult! Răul este deja instalat, iar cine nu îl cunoaște pe Iohannis, are speranțe să îl vadă făcând un pas înapoi, să înțeleagă și să accepte că greșește! NICIODATĂ!

Iohannis nu a fost și nu este un proiect al românilor. Iată de ce, Iohannis nu poate să piardă orice și oricât, fără să plătească direct! Creierul lui de șurub de ghips este bine fixat și înșurubat exclusiv la comanda intereselor străine.

Zdrobit în menghina propriilor limite și orgolii, Iohannis va sparge tăcerea cu o invitație la negocieri pentru formarea viitorului guvern, în urma cărora va ieși spunând că, dacă tot nu există un partid care a câștigat majoritatea parlamentară, are pe unul de la PNL care să construiască o majoritate parlamentară.

Iohannis știe că nu are voie să piardă. În primul rând, pentru că nu pierde de la el, iar cei care strâng șurubul și menghina nu îi dau voie să piardă controlul. Dacă renunță la guvern, înșurubatorii care stau tot mai puțin în umbră, pierd accesul necondiționat la resursele și sacul cu bani ale României! Cu oricine altcineva la guvernare, SUA, Germania, Franța, Olanda etc. vor trebui să negocieze, să reia discuțiile, ordinele … cu Iohannis-PNL deja lucrurile sunt aranjate.

Amuzant sau nu, Ciolacu ar trebui să își ceară scuze pentru că ELECTORATUL și nu PSD a încurcat jocurile lui Iohannis. Apoi, să reia spectacolul grotesc al pacifismului, servilismului, pentru că procentul PSD este un vot al românilor împotriva Iohannis-PNL, nicidecum unul dat PSD-Ciolacu & Co!

De asta spun … Dormiți, nu vă mai prefaceți! Pentru însănătoșirea României este nevoie de mult mai mult și nu doar în duminicile de votare.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2020, Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Iohannis nu va face un pas înapoi! NICIODATĂ!

  1. Marianna Codreanu spune:

    Superb ! Adevarat ati grait, nu se putea mai clar si adevarat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.