Iohannis, spionii și protestele din țările vecine!

După ce a declarat că România are spioni în zona de conflict din Ucraina-Rusia, și “să nu-și imagineze cineva că noi stăm și așteptăm informații de la alții. Nu, noi dăm informații altora, fiindcă avem servicii foarte performante pe această zonă” (vezi AICI și foto jos) președintele Klaus Iohannis revine și șochează încă odată, recunoscând oficial că România finanțează protestele anti-guvernamentale din Belarus!

Când Ministerul român de Externe a informat că România devine oficial exportator de instabilitate!, am apreciat că ministrul Bogdan Aurescu a fost surescitat de o supradoză de trabuc fumat cu mănuși chirurgicale!

Am scris și despre Analfabetismul funcțional al MAE în „democratizarea” estului!, în condițiile în care Ministrul Aurescu face liste cu … oficiali de la Moscova!?, aliniindu-se intereselor străine, doar pentru a demonstra că nu este 100% mână moartă în Uniunea Europeană!

Dar … de la Aurescu la președintele Iohannis se pare că diferența este numai de înălțime. Pe românește, Iohannis este nalt ca bradul, prost ca gardul. Deși, dacă te gândești bine un gard te poate apăra de primejdii, în vreme ce Iohannis te bagă în problemele și tensiuni diplomatice!

Ieri, președintele Iohannis a făcut o nouă demonstrație de totală inconștiență. Fiind întrebat care a fost argumentul pentru care România a finanțat cu 100.000 de euro protestele împotriva puterii din Belarus, în condițiile în care Ministerul de Finanțe de la București se împrumută pentru a face față datoriei publice și finanțării deficitului bugetului de stat, Iohannis a pleznit de inteligență:

“Noi am încurajat, prin diverse măsuri, împreună cu partenerii noștri, societatea civilă din Belarus și încurajăm în continuare Belarusul pe calea democratică.” (vezi AICI și foto jos)

Adică, România a participat la finanțarea și susținerea acțiunilor de destabilizare națională din Belarus! Această situație, interzisă de normele, convențiile și acordurile internaționale la care România este parte, este afirmată cu seninătate de președintele țării care pare că a înnebunit!

Cineva să-i oprească pe acești inconștienți plantați în fruntea României!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Iohannis, spionii și protestele din țările vecine!

  1. Pingback: DIVERSIUNEA PROTASEVICI | Lukashenko, țintă cu orice chip! | Octavpelin's Weblog

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.