GRAFICE COVID-19 | Teroarea este impusă oficial de Guvernul de la București!

Datele oficiale prezentate zilnic de Grupul de Comunicare Strategică privind situația epidemică COVID-19, de pe lângă Guvernul Iohannis-PNL, este principalul vinovat pentru teroarea și dezastrul economic impuse de aproape doi ani în România.

Datele cumulate din ultimele zece zile arată că în perioada 17-26 Septembrie 2021 numai 41 de persoane au decedat exclusiv din cauza infecției cu noul coronavirus, Covid-19, doar 41 din totalul de 1.055 de decese fiind raportate unor cazuri fără comorbidități. Altfel spus, în România ultimelor zece zile, doar 41 de oameni au murit fără o altă explicație medicală alta decât Sars-Cov-2 (Covid-19).  

În urma calculelor făcute reiese cu claritate și faptul că președintele României, Klaus Iohannis, și partidul de guvernare, PNL, au încălcat cu bună știință legislația în vigoare privind protecția anti-epidemică. Asta în condițiile în care, Congresul PNL organizat sâmbătă și duminică la Romexpo s-a derulat la o incidență de 4,35 respectiv de 3,35 la mia de locuitori din ultimele 14 zile, mult peste limitele lagale!

În aceste condiții, păstrând regula volatilă impusă de guvernul PNL, vinovați și responsabili penali pentru zădărnicirea combaterii epidemiei sunt organizatorii Congresului la care principal complice și beneficiar este președintele Iohannis, prin candidatul favorit Florin Cîțu!

Pentru a înțelege cât de mare este bătaia de joc pe marginea epidemiei Covid-19 în România, am comparat datele ultimelor zece zile cu datele similare din China.

Trebuie știut că în China, la nivel național, zilnic sunt testate zeci de milioane de oameni. Cu toate acestea, datele oficiale prezentate în zona continentală sunt de ordinul zecilor de cazuri pe zi!
Prin comparație, în România, unde sunt testate doar câteva zeci de mii de persoane zilnic, sunt raportate mii de cazuri pe zi!

Un alt aspect care trezește cel puțin curiozități vizează numărul de cazuri declarate decedate dar care nu sunt alocate nici celor cu comorbidități, nici celor fără comorbidități, în număr de 24, în perioada vizată. De aici diferențele de raportare în unele zile, prinse în graficul de jos.
Astfel, potrivit datelor prezentate de Guvernul României, între 17 și 26 Septembrie 2021, 24 de cazuri declarate COVID, dar pentru care „nu au fost raportate comorbidități până în prezent”!  Ce fel de raportare responsabilă este aceasta?

Este evident că în România lupta anti-epidemică este dusă cu aceleași metode greșite utilizate încă de la început, cu sisteme de testare cu un grad ridicat de eroare, dar mai ales de aceleași persoane care și-au demonstrat limitele și incapacitatea de a rezolva problema!

Argumentul potrivit căruia întregul continent european este afectat de valul patru al pandemiei NU STĂ ÎN PICIOARE!

Problemele în România țin de elementarele granițe permanent și larg deschise, de lipsa testării în masă acolo unde există cazuri de infecție COVID-19, dar mai ales de obsesia morbidă de a executa ordine sanitare și comenzi economice externe. Că este așa ne confirmă premierul Florin Cîțu și ministrul Economiei, Dan Vîlceanu care a declarat că: „noi (n.m. – România) am primit aceste vaccinuri în baza alocărilor făcute de Comisia Europeană (CE), la prețurile negociate de ei”!

Cu alte cuvinte, Germania și Franța, dominantele din cadrul Uniunii Europene și principale producătoare de vaccinuri anti-Covid-19, au găsit în România o guvernare proastă care le cumpără zeci de milioane de vaccinuri cu o eficacitate redusă, deja demonstrată! Mai mult, vaccinul nu este un vaccin!

Revenind la datele România vs. China, potivit datelor oficiale, în ultimele zece zile, în România au decedat 1055 de oameni asimilați Covid-19, în timp ce în China numărul cazurilor este ZERO!
Mai mult, în ultimele zece zile, în România au fost înregistrate 56.037 cazuri de infecție Covid-19, în timp ce în zona Chinei continentale (peste 1,3 miliarde de oameni) numărul a fost de doar 250 de cazuri cu transmisie locală!

Cum sunt posibile aceaste cifre la nivelul Chinei? Prin testarea reală și corectă, cu teste calibrate pe coronavirusul Sars-Cov-2! Prin permanenta prevenție, prin acționarea urgentă și directă pe zonele cu potențial focar, prin izolarea cazurilor și persoanelor contact, dar niciodată prin aplicarea de blocaje și decizii care să perturbe inutil orașe sau provincii. Blocajele sunt impuse la nivel de străzi, cartiere, acolo unde sunt depistate zeci de cazuri în cadrul unui areal restrâns. Numai în situații extreme se dispune blocajul și închiderea unei întregi comunități sau a unei întregi localități!

Ca o concluzie, pe care o repet de mai bine de un an și jumătate, subliniez o realitate: în România și în Europa NU SE DOREȘTE punerea sub control și eliminarea COVID-19! Nu se dorește pentru că pandemia a fost transformată într-o uriașă și profitabilă afacere economică a multinaționalelor din domeniul farmaceutic, dar și o formă nedemocratică folosită guvernele occidentale, inclusiv în România, pentru a controla abuziv masele, încălcând criminal drepturi și libertăți! Printre acestea se regăsesc dreptul la educație, la servicii medicale și dreptul la muncă!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, China, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, Din arhive, EU Centrală şi de Est, Europa, Europa - Asia, Înţelege China, România, România - China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.