România, pe mâna mercenarilor!

MERCENARPersoană angajată cu leafă într-o armată (străină); persoană care, pentru bani sau pentru unele avantaje materiale, face orice fel de servicii.

Românii refuză realitatea în care trăiesc, o realitate dominată de impostura, incompetența și iresponsabilitatea celor care guvernează! De la președinte, premier, miniștrii, Parlament, până la nivelul președinților de consilii județene și primari de orașe și comune! Nimeni, absolut nimeni plătit din bani publici nu demonstrează că este capabil să rezolve problema epidemiei interne. Vinovat este permanent poporul care este tratat și mânat ca vitele în hăul crizei!

Privesc evenimentele din România și nu întrezăresc măcar o singură voce rațională în rândul “elitelor” medicale și politice care să facă altceva decât să întrețină haosul și starea generală de criză, de demență, din care a fost extirpată și ultima fărâmă de logică, de încredere și compasiune!

De 22 de luni, de când a explodat pandemia Covid-19, România este condusă de aceeași incompetenți criminali, care aplică aceleași metode dovedite falimentare în lupta cu situația de criză sanitar-social-economică! Altfel spus, Iohannis, Arafat, Col. Gheorghiță, minștrii Sănătății, Internelor și absolut toți executanții, până la ultimul asistent medical, polițist și jandarm, sunt o masă amorfă de imbecili cu rezultate criminale: românii mor cu zile din cauza deciziilor care nu au logică și măcar un dram de umanitate!

De 22 de luni, România continuă cu aceleași metode energofage devastatoare financiar de tip “bau-bau”! Rezultatele? ZERO în lupta cu pandemia și minusuri uriașe în plan economic!

Responsabilii pentru aceast spectacol al imposturii, incompetenței și iresponsabilității criminale sunt încă în scaunele de decizie, continuă să certe și să amenințe românii, acestea fiind și singurele domenii în care au excelat!

Cu fiecare zi în care România continuă proastele și falsele acțiuni anti-pandemice, românii se afundă în marasm, fiind reduși la stadiul de cobai umani.

Scuza că metodele aplicate în România sunt metodele occidentale, nu are valabilitate. Pentru că deja știm că Occidentul și-a demonstrat incapacitatea de luptă cu pandemia transformată în uriașă afacere pentru corporațiile din domeniu farmaceutic. Liderii SUA și UE s-au dovedit orgolioși și interesați în crima globală, câtă vreme este refuzat modelul aplicat în Asia unde, luați ca exemplu China și Vietnam, situația este menținută sub control de mai bine de un an.

În loc să fie trași la răspundere pentru criza și măsurile criminale din Sănătate, pentru distrugerea economiei și stabilității sociale, președintele Iohannis și guvernele lui, partidele parlamentare și autoritățile județele și locale, continuă să întrețină haosul și demența, într-un spectacol ce pare că nu mai are final. Pentru că așa sunt ordinele. Absolut toți refuză să gândească!

În absența totală a încrederii, pe fondul alimentării segregării sociale, a discriminării medicale și economice, România se dezintegrează … pas cu pas!

Responsabilii, repet, sunt decidenții politici, medicali și administrativi, niște incompetenți criminali, incapabili să admită că greșesc, că trebuie să schimbe metodele și planul de acțiune.

Cu statistici înfiorătoare, cu o mass media plătită să întrețină demența socială, cu un corp sanitar dovedit duplicitar și criminal, România nu se poate face bine!

Atâta timp cât fie și un singur român este închis și uitat în pușcăriile medicale din spitalele publice, izolat și lipsit de tratament și îngrijire până la constatarea decesului, România este un stat criminal, ajuns pe mâna mercenarilor!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la România, pe mâna mercenarilor!

  1. Pingback: Răzvan Dumitrescu și Victor Ciutacu sub asediul CENZURII! | Octavpelin's Weblog

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.