PSD își salvează torționarul de la întâlnirea cu realitatea!

Nimic mai grețos, mai de întors stomacul pe dos, de vomitat cu silă, cu fiere, decât acest PSD-Ciolacu, uriașul cu mers de activistă pe centura Bucureștiului! Pentru că interesul național (!?) o cere, Ciolacu și gașca de estropiați de la vârful PSD au socotit că România nu merită un moment al adevărului, un moment zero, în care să aflăm ce s-a întâmplat în ultimii ani, dar mai ales cât s-a murit și cât s-a furat! Nu! PSD-Ciolacu a decis să își salveze torționarul, pe Klaus Iohannis, și pe toți scatofagii echipei câștigătoare – PNL.

Avem premisa unui guvern Iohannis-PNL-PSD, pe care niciuna dintre părți nu o neagă. După ce s-au înjurat ca la ușa cortului, ca între damele educate pe malul lubric al politicii Dâmbovițene, fetele se pupă exact cum fac curvele când dă ordin peștele: pe bot și pe unde este nevoie!

Fie și numai prin acceptarea dialogului în această formulă, PSD-Ciolacu este călcat din nou în picioare de Iohannis, cel mai infect politician al României ultimilor 31 de ani.

Asta se întâmplă după ce ani de zile Iohannis a etichetat Pe-Se-De, cu ajutorul partenerilor euro-atlantici și vânduților interni, drept cel mai “toxic” și “nociv” partid care vrea să “îi apere pe infractori, pe cei care sfidează regulile și încalcă legea”, care face “legi scrise prost și populist. În opinia lui Iohannis, „PSD este, dacă putem să spunem așa, promotorul politicii toxice, pe care o vedem și în Parlament și pe care nu ne-o dorim noi și nici românii”.

Iohannis, cel pe care acum PSD-Ciolacu este dispus să îl salveze, declara la momentul agravării epidemiei Covid-19 în România (Mai 2020), că: “Profitând de faptul că atenția publică este concentrată, cum este și firesc, pe lupta pentru controlul epidemiei, PSD-ul a lucrat în Parlament. A lucrat mult și prost, toxic de-a dreptul, așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani.

Să mai reamintim PSD-Ciolacu și faptul că, în urmă cu un an, la 28 Octombrie 2020, încălcând Constituția, Iohannis declara că „PSD nu s-a reformat. PSD ne povestește tot felul de lucruri frumoase, am văzut chiar că l-au trimis pe doctorul Rafila să prezinte un program de sănătate, dar pe ei de fapt nu-i interesează deloc aceste lucruri. Pe ei îi interesează să-și vadă interesul lor, al PSD-iștilor”.

În loc să îl ducă, alături de guvernările sale, în fața unui proces de genocid, PSD-Ciolacu îl salvează pe Iohannis, odată cu estropiații din echipa câștigătoare a PNL.

Trădând lipsa de luciditate, morală și independență, PSD-Ciolacu declară că este dispus la orice, inclusiv să se pupe cu torționarii care au călcat în picioare poporul român, care au băgat în cimitire zeci de mii de oameni care poate aveau o șansă la viață, care au dus România în pragul falimentului, care pur și simplu au distrus și continuă să distrugă tot ce a mai rămas în picioare și în proprietatea românilor.

Prosteala, inconștiența asta, va atârna ca o piatră de moară de gâtul PSD-Ciolacu, un partid care nu este capabil să înțeleagă că nu faci niciodată pace și pact cu dușmanul de moarte. Nici măcar pentru un pahar de apă! Altfel, odată vor bate palma, crimele umane și economice de care se fac vinovați Iohannis și guvernele sale vor fi îngropate, iar vinovații vor scăpa din nou cu directa complicitate a PSD.

Sub Ciolacu, PSD este la fel de inconștient și imatur în fața unui război, așa cum a demonstrat în perioada Năstase – distrus de camarila Băsescu, în perioadele Ponta și Dragnea – distruși de camarila Iohannis!

Nu, domnule Ciolacu!

Nu este absolut deloc în interesul național să vă aliați cu cei care au vândut și distrus România, cu cei care au pe conștiință zeci de mii de români aruncați în saci, tratați mai rău ca animalele, zeci de mii de familii de români care nu știu nici astăzi ce s-a întâmplat cu adevărat în spitalele statului român!

Dacă se va ajunge șa un guvern PNL-PSD, Ciolacu și ai lui se vor face părtași la crimă împotriva poporului român, iar asta va fi sancționat dur la proximele alegeri, când riscă să se prăbușească având „echipa câștigătoare” de gât.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.